Το Τσίπουρο Τσιλιλή σε στέλνει στη Βαρκελώνη!

{
}
Μεγάλος διαγωνισμός ‘Με τη Barca στη Βαρκελώνη!’ σε επιλεγμένα σημεία εστίασης σε όλη την Ελλάδα.
Το Τσίπουρο Τσιλιλή, σε συνεργασία με επιλεγμένα τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, επιβραβεύει τους οπαδούς του προσφέροντας τους την δεύτερη φιάλη δωρεάν και παράλληλα τους στέλνει στη Βαρκελώνη μέσω του μεγάλου διαγωνισμού ‘Με τη Barca στη Βαρκελώνη!’
 
Τώρα, επιλέγοντας ο καταναλωτής με το γεύμα του στα συνεργαζόμενα σημεία εστίασης το αγαπημένο του Τσίπουρο Τσιλιλή, λαμβάνει ένα κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό και μπορεί να κερδίσει άμεσα μια επιπλέον φιάλη Τσίπουρο Τσιλιλή στη στιγμή !
 
Παράλληλα , μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή μέσω της σελίδας Τσιλιλή στο facebook - www.facebook.com/tsipouro.tsilili -συμμετέχει στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, ένα ταξίδι 3 ημερών για 4 άτομα στη Βαρκελώνη με εισιτήρια για αγώνα της Barcelona για να ζήσει από κοντά μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.
 
Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν και μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου ζητήστε και εσείς τον Τσιλιλή, το επώνυμο του αυθεντικού Τσίπουρου και κερδίστε!
 
Τη λίστα με τα συνεργαζόμενα τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία θα τη βρείτε στην εφαρμογή ‘Τσίπουρο παντού’ στη σελίδα Τσιλιλή στο facebook: 
 
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ