Το Cutty Sark μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό Urban Adventure

{
}

4 διαφορετικοί κόσμοι, 4 διαφορετικές urban cultures αποκαλύπτονται μέσα στην πόλη.

Το Cutty Sark, το αγαπημένο Σκωτσέζικο ουίσκι, ανανεώνει την εικόνα του και γίνεται πιο σύγχρονο από ποτέ. Διατηρώντας πάντα υψηλά την ποιότητά του, αλλά και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, μας προσκαλεί να το ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης στα μονοπάτια της πόλης μας, φέρνοντάς μας πιο κοντά σε μοναδικούς urban κόσμους. 

 

Μέσα από την ολοκληρωμένη καμπάνια Urban Adventures, το Cutty Sark μας αποκαλύπτει τα μυστικά νέων κόσμων και μας ξεναγεί σε ξεχωριστές διαδρομές μέσα στην πόλη. Αφετηρία του ταξιδιού αποτελεί το www.urbanadventures.gr, μια πλατφόρμα εμπνευσμένη από αυτόν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του Cutty Sark που στοχεύει να μας φέρει πιο κοντά σε 4 μοναδικούς urban κόσμους, 4 διαφορετικές κουλτούρες που θα μας αποκαλύπτονται σταδιακά. 

 

Στάση 1η: Street Culture: Μέσα από τη νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή πλατφόρμα του Cutty Sark και ξεκινώντας από το Street Culture, ανακαλύπτουμε τα πιο χαρακτηριστικά σημεία για τη street κουλτούρα της πόλης. Από το Σύνταγμα και τα Εξάρχεια μέχρι το Μοναστηράκι και το Ψυρρή, #cuttyπαίζει και το Cutty Sark μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε.

 

image

 

Στο www.urbanadventures.gr, ανακαλύπτουμε τι ακριβώς είναι το street culture και ποιοι οι «πρωταγωνιστές» του μέσα από το πρώτο documentary Urban Adventures by Cutty Sark, διαβάζουμε κάθε φορά τη «φάση» που παίζει για το street culture στο αντίστοιχο blog, εντυπωσιαζόμαστε μέσα από τη photo &  video gallery με όλα τα street σημεία της πόλης που δεν είχαμε αντιληφθεί πως υπάρχουν και κλείνουμε θέση για να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία μιας urban adventure περιπέτειας, λαμβάνοντας δωρεάν συμμετοχή στα Urban Adventures tours που διοργανώνει η ομάδα του Cutty Sark.  

 

Το Cutty Sark μόλις ξανασυστήθηκε και τα Urban Adventures by Cutty Sark θα είναι εδώ για να μας παρουσιάζουν τη σύγχρονη εικόνα του whisky. Ανακαλύψτε τώρα περισσότερα για το Street Culture και σύντομα… «cutty» παίζει με Retro Culture, Indie Rock Culture και Dance Culture, που θα αποτελέσουν τους επόμενους σταθμούς. 

 

Το Cutty Sark λατρεύει να ανακαλύπτει καθετί το διαφορετικό και μας το παρουσιάζει. Κάτι urban, κάτι περιπετειώδες!

#cuttypaizei…. Dare to discover

 

Μάθε περισσότερα: www.urbanadventures.gr

Join us on facebook.com/cuttysarkwhisky.gr

#cuttypaizei

Δείτε το πρώτο documentary Urban Adventures by Cutty Sark “Street Culture”

https://www.youtube.com/watch?v=QTGy9klceq0

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ