Η δεξιοτεχνία, το στυλ και η γενναιοδωρία συναντώνται

Νέα συλλεκτική συσκευασία Chivas 12 - Made for Gentlemen by Bremont

{
}

Η δεξιοτεχνία, το στυλ και η γενναιοδωρία βρίσκονται στο επίκεντρο της πρόσφατης συνεργασίας ανάμεσα στο Chivas Regal και τη βραβευμένη βρετανική ωρολογοποιία Bremont. Διάσημη για την κατασκευή χρονογράφων που ξεχωρίζουν για τη μηχανική τελειότητά τους, η Bremont συνεργάστηκε με το Chivas για το σχεδιασμό του τελευταίου περιορισμένης έκδοσης μεταλλικού κουτιού-δώρου Chivas 12 - Made for Gentlemen by Bremont και 12 συλλεκτικών ‘Chivalry’ ρολογιών γιορτάζοντας έτσι την τελειότητα και την ακρίβεια στην πολυτέλεια.

 

Η συλλεκτική συσκευασία Chivas 12 - Made for Gentlemen by Bremont αποτυπώνει μεμονωμένα εξαρτήματα ρολογιού που αναδεικνύουν τον περίπλοκο και ταυτόχρονα κομψό μηχανισμό των χρονογράφων της Bremont. Τα συλλεκτικά ‘Chivalry’ ρολόγια, με γυαλισμένο ατσάλι και λουρί αλιγάτορα, φέρουν ένα κομμάτι από δρύινο βαρέλι από αυτά που χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση του Chivas Regal, την υπογραφή των James και John Chivas χαραγμένη στον ρότορά τους και το οικόσημο του Chivas διακριτικά χαραγμένο στο καντράν. Τέλος, στη δερμάτινη θήκη τους βρίσκεται μία χαραγμένη πλάκα χαλκού, που προέρχεται από έναν παλαιό αποστακτήρα σκωτσέζικου whisky.

 

Οι θαυμαστές των πολυτελών ρολογιών και του Chivas είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή δημοπρασία για την απόκτηση ενός από αυτά τα ρολόγια από τις 22 Οκτωβρίου ως τις 9 Νοεμβρίου 2014 μέσω του www.chivas.com/bremont. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Prince’s Trust.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ