Το πιο αγαπημένο και πολυβραβευμένο ρούμι στον κόσμο

Bacardi: Αποκαλύπτει τη νέα του φιάλη

{
}

Νέα φιάλη: Ίδια μοναδική γεύση και αδυσώπητο πάθος από το 1862

Νέα φιάλη: Ίδια μοναδική γεύση και αδυσώπητο πάθος από το 1862

Γιορτάζοντας την 153η επέτειο από την δημιουργία του, το BACARDI, το No1 σε πωλήσεις ρούμι στον κόσμο για πάνω από μια δεκαετία,  παρουσιάζει την ανανεωμένη του φιάλη και τη νέα του ετικέτα που αντανακλούν την μοναδική κληρονομιά του προϊόντος και την διαχρονική του ποιότητα.

 

Το BACARDI είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αλκοολούχα ποτά στον κόσμο, καθώς και ένα από τα πιο trendy στην κατηγορία ρούμι σύμφωνα με το ‘Drinks International Top 50 Bars’ για το 2015. Κάθε μέρα καταναλώνεται στα καλύτερα bars στον κόσμο και για αυτό ζήτησε την βοήθεια κορυφαίων bartenders για το σχεδιασμό μιας φιάλης που θα καλύπτει τις ανάγκες τους. Η νέα φιάλη διατηρεί το κλασικό «Georgia Green» χρώμα, είναι όμως πιο λεπτή και ψηλή, σε ιδανικό βάρος για να χρησιμοποιείται εύκολα από κάθε επαγγελματία bartender.

 

Εκτός από το σχεδιασμό της φιάλης, το ρούμι BACARDI καινοτομεί και με τη νέα του ετικέτα, η οποία είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένες ίνες ζαχαροκάλαμου, συστατικό για την παραγωγή του ρούμι. Το περίτεχνο σχέδιο της είναι συνδεδεμένο με την ιστορία της οικογένειας, της μάρκας και του ρούμι.

 

Η νέα φιάλη αναγγέλλει την επιστροφή στα original Ισπανικά ονόματα του portfolio από BACARDI ‘Superior’, ‘Gold’ και ‘Black’ σε BACARDI ‘Carta Blanca’, ‘Carta Oro’ και ‘Carta Negra’.

 

Ο Jacob Briars, Bacardi Global Advocacy Director, αναφέρει ότι «η μοναδική γεύση του ρούμι BACARDI έχει εμπνεύσει τους πρωτοπόρους των cocktails να δημιουργήσουν τις πιο διάσημες συνταγές, όπως το BACARDI Mojito και το BACARDI Cuba Libre. Το προϊόν έχει ‘χτιστεί’ στα bars σε όλο τον κόσμο από τους καλύτερους bartenders και γι’ αυτό απευθυνθήκαμε σ’ αυτούς για το σχεδιασμό της νέας φιάλης έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους.»

 

Η ανανεωμένη παρουσίαση του portfolio του ρούμι BACARDI αντανακλά την μοναδική ιστορία του προϊόντος. Η νέα φιάλη διατηρεί πολλά από τα ιστορικά χαρακτηριστικά που είναι συνδεδεμένα με τη μάρκα. Το iconic λογότυπο της νυχτερίδας αντιπροσωπεύει την καλή τύχη, την καλή υγεία και την οικογενειακή ενότητα. Επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό από το Art Deco style, η φιάλη απεικονίζει την ανυπέρβλητη ιστορία της μάρκας και την προέλευση της.

 

Tags bacardi
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ