Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για το «Δάκρυ του Πεύκου»

{
}

Σε μια χρονιά που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, το «Δάκρυ του Πεύκου», η premium ρετσίνα του Οινοποιείου Στέλιος Κεχρής, συνεχίζει να διακρίνεται σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την αξία του ελληνικού παραδοσιακού κρασιού. Η πιο πρόσφατη διάκριση έρχεται από τον διαγωνισμό International Wine Challenge, έναν από τους πιο έγκυρους διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού, όπου το «Δάκρυ του Πεύκου» τιμήθηκε με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, το μοναδικό δίπλα στα 5 αργυρά και τα 19 χάλκινα μετάλλια που κέρδισε συνολικά η χώρα μας.

 

Μετά τις χρυσές βραβεύσεις στον «Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης» και στον διαγωνισμό «Vinalies Internationales», το μετάλλιο αυτό είναι το τρίτο χρυσό που λαμβάνει το «Δάκρυ του Πεύκου» μέσα στο 2015 και το δέκατο συνολικά από το 2006, χρονιά της πρώτης κυκλοφορίας του.

 

Στον ίδιο διαγωνισμό, εκτός από το χρυσό μετάλλιο, το «Δάκρυ του Πεύκου» απέσπασε και τα βραβεία Retsina Trophy και Greek White Trophy. Πρόκειται για δύο ανώτερες διακρίσεις, οι οποίες αναδεικνύουν το «Δάκρυ του Πεύκου» ως το καλύτερο κρασί στις κατηγορίες αυτές, επιβεβαιώνοντας ότι η ρετσίνα μπορεί να είναι ένα κορυφαίο λευκό κρασί απαράμιλλης ποιότητας.

 

Εκτός από το «Δάκρυ του Πεύκου», στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκαν δύο ακόμα κρασιά του Οινοποιείου Στέλιος Κεχρής, το «Κεχριμπάρι» και το «Γένεσις» ερυθρό του 2013, τα οποία έλαβαν από ένα χάλκινο μετάλλιο, συνεχίζοντας με τη σειρά τους την παράδοση που έχουν να βραβεύονται σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ