Γίνεται να πραγματοποιηθεί η πιο απίθανη σκέψη σου;

01/02
{
}

Με αυτήν τη σκέψη, η Heineken φιλοδοξεί να κάνει και αυτό το καλοκαίρι μας ξεχωριστό και να μας εμπνεύσει να κάνουμε …το αδύνατο, δυνατό! Με διάθεση δημιουργική και ανατρεπτική λοιπόν, μας προσκαλεί να σκεφτούμε αντισυμβατικά και να κάνουμε πράξη μια κρυφή μας επιθυμία, ένα τρελό όνειρο ή μια εντελώς απίθανη ιδέα! Και, ποιος ξέρει, μπορεί να τη δούμε να …Γίνεται!!!

 

image

 

Από τις 11 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου κοιτάμε τις πίσω ετικέτες Heineken. Γράφουμε τις απίθανες σκέψεις μας στη λευκή περιοχή και μετά οι επιστρεφόμενες φιάλες θα γυρίσουν σε εμάς. Μην ξεχνάτε ότι κάθε φιάλη Heineken ξεκινάει από τις εγκαταστάσεις μας για να σας συναντήσει και να συντροφεύσει τις πιο ωραίες σας στιγμές. Μόλις τις λάβουμε θα τις διαβάσουμε και θα επιλέξουμε αυτή που θα γίνει πραγματικότητα!

 

Η ενέργεια ξεκινάει στην Αθήνα, στο… σπίτι του «Γίνεται», ένα διαδραστικό installation που έχει στηθεί στην πλατεία Κοραή από τις 12 Ιουνίου και υπόσχεται μια μοναδική πράσινη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες του με εκπλήξεις, δώρα και πρωτότυπες ιδέες!

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις; #skepsouginetai!

Tags Heineken
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ