Τα S. Pellegrino & Acqua Panna χορηγοί της εκδήλωσης «ΒορΟινά»

{
}

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας «ΒορΟινά» και οι «Οινικές περιηγήσεις με πυξίδα Τα ΒορΟινά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και επίσημος χορηγός ήταν το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, S. Pellegrino, και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης, Acqua Panna.

 

Προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών, από λευκά έως κόκκινα κρασιά, ποικιλίες νέων είτε παλαιωμένων εσοδειών καθώς και γευσιγνωστικά παντρέματα, η εκδήλωση εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά το οινόφιλο κοινό, μετρώντας 3.000 παρευρισκομένους. Χαρακτηριστικό του μοναδικού αυτού ταξιδιού ήταν οι ατελείωτες οινικές περιηγήσεις μέσα σε μία τεράστια ποικιλία κρασιών αρίστης ποιότητας και τα εκλεκτά S. Pellegrino και Acqua Panna, που αναβάθμισαν αυτή τη γευστική πανδαισία με τις ντελικάτες γεύσεις τους.

 

Η ιδέα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης γεννήθηκε πριν από 11 χρόνια από την Ένωση Οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδας θέλοντας να δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να δοκιμάσει μια ευρεία γκάμα από επιλεγμένες ετικέτες γηγενών και ξενόφερτων ποικιλιών, που καλλιεργούνται στα αμπελοτόπια της περιοχής. Τα «ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και πραγματοποιείται σταθερά δύο φορές το χρόνο στη συμπρωτεύουσα αρχή του Φθινοπώρου και στην Αθήνα στις αρχές της νέας χρόνιας.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ