Μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Οινοποιείο Στέλιος Κεχρής

{
}

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, το Οινοποιείο Στέλιος Κεχρής γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας περιμένει για μια ημέρα με δωρεάν ξεναγήσεις, γευσιγνωσίες κρασιού και κουκλοθέατρο.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του οινοποιείου, μαθαίνοντας για τις διαφορετικές μεθόδους παραγωγής κρασιού, αλλά και την ποιότητα της σύγχρονης ρετσίνας, αυτού του μοναδικού στον κόσμο προϊόντος που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της παράδοσης και του γαστρονομικού πολιτισμού του τόπου μας. Παράλληλα, θα συναντήσουν τον οινολόγο-οινοπαραγωγό Στέλιο Κεχρή, τον άνθρωπο που επαναπροσδιόρισε τη ρετσίνα με το αγαπημένο «Κεχριμπάρι» και το πολυβραβευμένο «Δάκρυ του Πεύκου» και θα γνωρίσουν την οινική ιστορία της οικογένειας Κεχρή που χρονολογείται από το 1911.

 

image

 

Και όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν τα ποιοτικά κρασιά του οινοποιείου, οι μικροί φιλοξενούμενοι θα μαθαίνουν την αληθινή ιστορία του Ρομπέν των Δασών, όπως τη διηγείται με μοναδικό τρόπο ο κουκλοθίασος redicolo, χρησιμοποιώντας κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, ζωντανή μουσική και έξυπνο χιούμορ, προσφέροντας συναρπαστική δράση.

 

Το Οινοποιείο Στέλιος Κεχρής συμμετέχει στην ημέρα αυτή ως μέλος του δικτύου επισκέψιμων οινοποιείων Δρόμοι του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας, παράλληλα με δεκάδες άλλα οινοτουριστικά δίκτυα της Ευρώπης.

 

 

Το Οινοποιείο Στέλιος Κεχρής βρίσκεται στην Ολύμπου 33 στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοιχτό από τις 11:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ.

Η παράσταση «Ρομπέν των Δασών – η αληθινή ιστορία» θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. και η διάρκειά της είναι 50 λεπτά. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη με τηλεφώνημα στο 2310 751 283.

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ