Οίνοι μακρόχρονης παλαίωσης του Άγγελου Ρούβαλη IANOS

{
}

Η ιδανική πρόταση δώρου και η άριστη επιλογή για τα γιορταστικά τραπέζια.

 

Σε ειδική ξύλινη συσκευασία στο www.rouvaliswinery.gr.

 

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα κρασιά παλαίωσης IANOS που παλαιώνουν πολλά χρόνια στην κάβα του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη, αποτελούν εξαιρετική πρόταση δώρου για τους αγαπημένους σας, ενώ οι συνδυασμοί τους με τα εδέσματα των γιορταστικών τραπεζιών βεβαιώνουν την γευστική σας απόλαυση.

 

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε όλη την σειρά IANOS εύκολα και γρήγορα μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του οινοποιείου www.rouvaliswinery.gr. Αποκτείστε την ειδική, εντυπωσιακή ξύλινη συσκευασία δώρου για έξι φιάλες IANOS μόνο με 56€+ ΦΠΑ.

 

Η σειρά περιλαμβάνει τα ερυθρά IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Cava, IANOS Syrah και το λευκό IANOS Chardonnay To IANOS Cabernet Sauvignon 2004 με εντεκαετή παλαίωση, αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της αριστοκρατικής αυτής ποικιλίας. Συνοδεύει και αναδεικνύει πλούσια πιάτα με ισχυρό χαρακτήρα, όπως κόκκινα κρέατα με δυνατές σάλτσες, κυνήγι, κίτρινα τυριά, ζυμαρικά με πλούσιες ερυθρές και πικάντικες σάλτσες. Το κρασί αυτό προσφέρεται και σε φιάλη Magnum (1,5 lt) η οποία εξασφαλίζει σημαντικά καλύτερη ωρίμανση στο κρασί, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Το ερυθρό κρασί IANOS Cava ,εσοδείας 2007, αποτελεί την επιλογή των άριστων βαρελιών από την υπόγεια κάβα του Άγγελου Ρούβαλη. Ένα κρασί ικανό για μακροχρόνια παλαίωση με έντονο αρωματικό προφίλ. Ταιριάζει εξαιρετικά με πιάτα με πολύ ισχυρή αλλά αρμονική προσωπικότητα (κρέατα, στιβαρό κυνήγι). Τα δυνατά τυριά θα αναδειχθούν μαζί του. Η διατήρηση στη κάβα για πολλά χρόνια υπόσχεται πιο μεγάλη απόλαυση. Ο IANOS Syrah, εσοδείας 2007, γεύση μαλακή και αγαπητή στο ελληνικό γούστο, με πλούσιο άρωμα, συνοδεύει ιδανικά πιάτα αντίστοιχα έντονης προσωπικότητας (κρέατα με κόκκινες σάλτσες, φτερωτό κυνήγι, κίτρινα τυριά, κ.λ.π.).

 

Το κρασί IANOS Chardonnay (εκτός ξύλινης συσκευασίας) εσοδείας 2009, συνοδεύει ιδανικά πλούσια λευκά πιάτα με έντονη «προσωπικότητα» (π.χ. ψάρια με λευκές σάλτσες, συναγρίδα ψητή, κοτόπουλο γεμιστό καθώς επίσης και μαλακά τυριά ). Προσφέροντας ως δώρο κρασί παλαίωσης από τη σειρά «IANOS», προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο εξαιρετικής ποιότητας. Η κίνησή σας αυτή, είναι αρκετή για να φέρει την απόλαυση στο τραπέζι και φυσικά δίνετε την ευκαιρία στους φίλους σας να αναβαθμίσουν την κάβα τους προσθέτοντας ένα κρασί μακρόχρονης παλαίωσης.

 

NEO E-SHOP:www.rouvaliswinery.gr

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ