Το portfolio των Diageo Reserve Brands πρωταγωνιστής στην ετήσια έκθεση των World’s 50 Best Bars 2016

{
}

Τα Diageo Reserve brands ήταν οι μεγάλοι νικητές της ετήσιας έκθεσης των World’s 50 best bars 2016 που διοργανώθηκε από το διεθνές περιοδικό Drinks International και παρουσίασε τα κορυφαία σε πωλήσεις και ανερχόμενα brands στα καλύτερα bars του κόσμου. Τα brands Bulleit, Tanqueray, Don Julio και Ketel One ψηφίστηκαν ως τα #1 brands στις κατηγορίες τους και απέσπασαν βραβεία στις κατηγορίες Best Selling και Most Trending. Το Johnnie Walker απέσπασε το βραβείο του Best-Selling Scotch και τη δεύτερη θέση των Top Trending brands της κατηγορίας. Το Zacapa ψηφίστηκε ως το #1 Trending ρούμι στον κόσμο.

 

Σύμφωνα με τη διοργάνωση, το Tanqueray ήταν ο πρωταγωνιστής της έκθεσης για το 2016, κερδίζοντας δύο από τους πιο σημαντικούς τίτλους: Bartenders’ Choice και Best-selling Spirit, ενώ παράλληλα κυριάρχησε και στις top 10 λίστες της κατηγορίας του.

 

Η Cristina Diezhandino, Global Reserve Managing Director, δήλωσε: «Είναι μια εξαιρετική στιγμή για το portfolio μας που αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο η αγαπημένη επιλογή των bartenders των κορυφαίων bars του κόσμου, αλλά και η πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο».

 

«Επίσης, τα βραβεία αυτά αποτελούν την επιβεβαίωση για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας με το World Class, με στόχο να εμπνεύσουμε τον κόσμο να απολαμβάνει ποιοτικότερες εμπειρίες κατανάλωσης ποτού. Παράλληλα επισφραγίζουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν οι ομάδες μας σε κάθε χώρα, χτίζοντας τα brands μας σε bartenders και καταναλωτές και ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία απόλαυσης cocktail».

 

Η έκθεση αποτελεί το αποτέλεσμα ψηφοφορίας από τα 100 καλύτερα bar στον κόσμο (bartenders και ιδιοκτήτες), όπως έχουν οριστεί από την Ακαδημία των World’s 50 Best Bars και στελεχώνεται με περισσότερους από 400 διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου.

 

Ο Hamish Smith, συντάκτης των World’s 50 Best Bars, δήλωσε: «Μια ήταν η εταιρεία που ξεχώρισε στη φετινή διοργάνωση. Η ψηφοφορία μας από τα 100 καλύτερα bars του κόσμου απέδειξε πως η Diageo κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα. Δεν είχε σημασία από ποιο μέρος του κόσμου ήταν το bar ή ποια κατηγορία ποτού αφορούσε η ερώτηση – η απάντηση της περισσότερες φορές ήταν κάποιο από τα brands της Diageo.» 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ