Τα πάντα για τα ιδανικά γευστικά ταιριάσματα, στην ενότητα «Φαγητό και κρασί», στο e-shop του Άγγελου Ρούβαλη, www.rouvaliswinery.gr

{
}

Δημιουργήστε την πιο αρμονική γευστική εμπειρία σε κάθε τραπέζι και ενημερωθείτε για τη μοναδική υπηρεσία “Φτιάξε το δικό σου κρασί”!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Άγγελου Ρούβαλη, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας δίνοντας τους έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα. Στο rouvaliswinery.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις οινικές ποικιλίες του Άγγελου Ρούβαλη, τις βραβεύσεις τους και να βρείτε συμβουλές και ιδανικά γευστικά ταιριάσματα για να συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας κρασιά σε κάθε τραπέζι. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρασιά, ή –μέσα από την ενότητα «Φτιάξε το Δικό σου κρασί» να προφέρετε έναν πιο προσωπικό τόνο σε κάθε εκδήλωση.

Στο e-shop, διατίθενται όλες οι σειρές κρασιών, Μικρός Βοριάς, ΙΑΝΟS, Ασπρολίθι καθώς και οι magnum φιάλες του Άγγελου Ρούβαλη. Συνδυάστε τις αγορές σας με τις υπέροχες συσκευασίες δώρων που θα βρείτε, για να συνοδεύσετε τα κρασιά που σκοπεύετε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας.  

Παράλληλα, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να τονώσετε τον προσωπικό χαρακτήρα οποιασδήποτε σημαντικής ή μεγάλης εκδήλωσής σας, δημιουργώντας το δικό σας κρασί. Συγκεκριμένα, η νέα ενότητα «Φτιάξε το Δικό σου κρασί», προσφέρει μέσα από τέσσερις επιλογές, τα εξής:

να αγοράσετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,

να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,

να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και

να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.

 

Γιορτάστε κάθε χαρούμενο γεγονός στη ζωή σας με μια μοναδική παρουσίαση κρασιών με ετικέτες επιλογής σας, αποκλειστικά δικές σας δημιουργίες και ξεχωρίστε.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ