Το Samos Anthemis και η Aegean υποδέχονται μαζί το ελληνικό καλοκαίρι!

{
}

Η ΕΟΣ Σάμου και το μοναδικό Samos Anthemis, μπαίνουν σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου.

Το Samos Anthemis, είναι μια από τις πρώτες ελληνικές γεύσεις που θα δοκιμάσουν οι επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της Aegean, στα πλαίσια της ενέργειας της, «Όλη η Ελλάδα κοντά».

 

Η ενέργεια, που στόχο έχει την προβολή και ανάδειξη ελληνικών τόπων και γεύσεων, συνεχίζεται αφιερώνοντας τον μήνα Ιούλιο στα νησιά Σάμος, Ικαρία και Λήμνος. Μέσα από την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά», οι επιβάτες μαθαίνουν για τα μικρά μυστικά που κάνουν την Ελλάδα μοναδική. Για τον Ιούλιο, μαζί με όλες τις ελληνικές ομορφιές, γεύονται και τα μεθυστικά αρώματα των κρασιών της Σάμου.

 

Μέσα από το βραβευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Samos Anthemis μαθαίνουν για την ιστορία της ΕΟΣ Σάμου και του μοναδικού Σαμιώτικου οίνου.  

 

Πιο αναλυτικά, όσοι βρεθούν στα Business Lounges της Aegean, θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν πληθώρα Σαμιώτικών γεύσεων, ολοκληρώνοντας το γαστρονομικό τους ταξίδι με με το επιλεγμένο κρασί Samos Anthemis. Το κρασί επιλέχθηκε από τον κο Κωνσταντίνό Λαζαράκη, τον  πρώτο Master of Wine στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και εκτός από το Business Lounge θα σερβίρεται και στην business class των πτήσεων.

 

Το Samos Anthemis, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ξεχωριστό Μοσχάτο γλυκό κρασί πενταετούς παλαίωσης που ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Εξαιρετικά πολύπλοκο αρωματικά και με γεμάτη γεύση, πρόκειται για ένα κρασί με μοναδικό χαρακτήρα. Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των επιδόρπιων οίνων, χάρις στην έντονη γλυκύτητα του.

 

Εγκαινιάζοντας την συνεργασία τους, η Aegean και η ΕΟΣ Σάμου προσφέρουν σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus αποκλειστικές παροχές κάθε φορά που επιλέγουν να επισκεφτούν το νησί! Συγκεκριμένα τα μέλη του προγράμματος θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο Οίνου της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) στο Βαθύ, και την ευκαιρία να συλλέξουν μίλια με την αγορά κρασιών απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας τους.

 

Το Miles+Bonus συνεργάζεται επίσης με πολλά τοπικά ξενοδοχεία και συνεργαζόμενα εστιατόρια και ταβέρνες της Σάμου, όπου τα μέλη θα μπορούν να συγκεντρώνουν μίλια αλλά και να εξαργυρώνουν μίλια.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ