Η ΕΟΣ Σάμου κλέβει την παράσταση στον διαγωνισμό: Sélections Mondiales des vins, στον Καναδά.

{
}

Η ΕΟΣ Σάμου έλαβε δύο χρυσά βραβεία στον διαγωνισμό Sélections Mondiales des Vins στον Καναδά, για τα κρασιά της, Samos Vin Doux 2015 και Samos Anthemis 2010. Η ΕΟΣ Σάμου που εξάγει γλυκά κρασιά στον Καναδά από το 1970, με σημαντική κατανάλωση και μεγάλη απήχηση, ιδιαίτερα στην γαλλόφωνη περιοχή Quebec, λαμβάνει ακόμα μια διάκριση για την ποιότητα και την μοναδικότητα των κρασιών της που προέρχονται από το μοναδικό Σαμιώτικο Μοσχάτο.

 

Το Samos Vin Doux 2015, είναι το γλυκό κρασί που θεωρείται η επιτομή των γλυκών ενισχυμένων κρασιών. Το ιδιαίτερο του χρώμα είναι ανοιχτό μελί, με τάσεις προς το χρυσό, όπως είναι και τα πολλά χρυσά μετάλλια που έχει πάρει σε διεθνές επίπεδο. Η μυρωδιά του σε ταξιδεύει σε μία γλυκιά διαδρομή μεταξύ των αρωμάτων μαρμελάδας βερίκοκου, ώριμου πεπονιού, νύξεων καραμέλας βουτύρου αλλά και αρωματικών λουλουδιών. Το Samos Vin Doux πρέπει να υπάρχει πάντα σε ένα σπιτικό και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των οικογενειακών μας συναθροίσεων.

 

Το Samos Anthemis 2010, ένα κρασί με μοναδικό χαρακτήρα κερδίζει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Το γλυκό κρασί πενταετούς παλαίωσης ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, με το εντυπωσιακό κρασί με βαθύ πορτοκαλί χρώμα και ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού. Το Samos Anthemis αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως επιδόρπιος οίνος, χάρης στην έντονη γλυκύτητα του.

 

Η υψηλή ποιότητα των γλυκών κρασιών της Σάμου συνεχίζει το σερί της διεθνούς αναγνώρισής της. Τα ποιοτικά κρασιά της ΕΟΣ Σάμου βραβεύονται για ακόμη μια φορά και αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο σπάνιο χαρακτήρα τους.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ