Κερδίστε 10 προσκλήσεις για το Cellier Wine Fair 2017!

{
}

Ο Οινοχόος εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 10 προσκλήσεις στην έκθεση του Cellier Wine Fair 2017!

Κάντε share το post με την ανάρτηση που αφορά τον διαγωνισμό στη fanpage του Οινοχόου στο Facebook για να κερδίσετε μια από τις 10 προσκλήσεις για την έκθεση.

 

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 12/10 στις 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 12/10 και θα ενημερωθούν με comment κάτω από το post του διαγωνισμού.

 

Λίγα λόγια για την έκθεση:

 

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ανοίγει τις πόρτες του το 12 Cellier Wine Fair στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα, premium cocktails και delicatessen, από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, σας περιμένουν από τις 11:00 έως τις 20:00.

 

Μια ευκαιρία για να γνωρίσετε από κοντά γνωστούς οινοποιούς, να ανταλλάξετε μαζί τους απόψεις, να γευτείτε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα και να αγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε σε προνομιακές τιμές από το σημείο πώλησης.

 

Το φετινό Cellier Wine Fair, μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, με όχημα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Cellier.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ