Επιλογές από το οινοποιείο Καµάρα

{
}

Είναι το νεότερο οινοποιείο της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο Μελισσοχώρι, 24 χλμ. έξω από την πόλη. Η οικογένεια Κιουτσούκη συμμετέχει σύσσωμη σε όλες τις εργασίες. Εκτός από τους βιολογικούς αμπελώνες, καλλιεργούν τον δικό τους λαχανόκηπο και εκτρέφουν ζώα.

Καμάρα Μαλαγουζιά Δροσερή, με οξύτητα και φρουτώδη αρώματα πράσινου μήλου και αχλαδιού, θα συνοδεύσει ψάρια, κοτόπουλο, σαλάτες ή φρούτα. 

 

Καμάρα Ροζέ Από Ξινόμαυρο. Αρώματα φράουλας και κυδωνιού και πλούσια γεύση. Ταιριάζει με ψάρια μαγειρευτά, τυριά και αλλαντικά.

 

Καμάρα Ερυθρό Από χαρμάνι Ξινόμαυρου - Μerlot, με ενός έτους παλαίωση. Ενα ισορροπημένο κόκκινο κρασί, ιδανικό για να συνοδεύσει κρέατα και πλούσια τυριά.

 

Καμάρα Ασύρτικο Η τελευταία δημιουργία του Κτήματος είναι ένα φρουτώδες Ασύρτικο, που ταιριάζει με ζυμαρικά, σαλάτες, θαλασσινά.

 

Καμάρα Ρετσίνα Το δυνατό «χαρτί» του Κτήματος, με αρώματα ανθέων, μέντας και κίτρου και το άρωμα της ρητίνης να παραμένει διακριτικό και φινετσάτο. Αγαπά τα όξινα αρωματικά πιάτα, σούσι και νιγίρι, τραγανή τεμπούρα μικρών ψαριών, αλλά και το σαγανάκι και τις τυροκροκέτες.

 

 
Κτήμα Κιουτσούκη, 24ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, τηλ. 23410-64.980, 2310-545.410, www.kamara.com.gr
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ