Η Νεμέα σε 10 ποτήρια

{
}

Αντιπροσωπευτικές ετικέτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το γευστικό προφίλ της περιοχής.

Αργιλος Γη, Κτήμα Χαρλαύτη: Ευχάριστο και φιλικό ερυθρό κρασί για όλες τις ώρες, με έμφαση στην πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής.

 

Αγιώνυμο, Οινοποιείο Λαυκιώτη: Φινετσάτο ερυθρό κρασί που αναδεικνύει όμορφα τις γευστικές και αρωματικές αρετές του Αγιωργίτικου της Νεμέας.

 

Μονοπάτι, Οινοποιείο Αϊβαλή: Πρωτοπόρο δείγμα της «premium» προσέγγισης στο κρασί της Νεμέας, με αποδεδειγμένα σημαντική δυναμική παλαίωσης.

 

Terra Leone Ammos Reserve, Κτήμα Παλυβού: Στιβαρό, δυνατό και πληθωρικό ερυθρό κρασί που αντανακλά τις μεγάλες δυνατότητες του terroir της Νεμέας.

 

Νεμέα Reserve, Semeli: Εκλεκτό ερυθρό κρασί από τα πιο προνομιούχα αμπελοτόπια της περιοχής Κούτσι, που είναι παράλληλα και εξαιρετικά φιλικό και ευέλικτο στο τραπέζι.

 

image

 

Grande Cuvée, Οινοποιείο Σκούρα: Ιδιαίτερα δημοφιλής ετικέτα, προϊόν προσεκτικής οινοποίησης και ωρίμασης πρώτης ύλης από επιλεγμένα αμπέλια μεγάλου υψομέτρου.

 

Κτήμα Δρυόπη, Reserve: Πλούσιο, γενναιόδωρο κρασί από αμπελώνα με «ηλικιωμένα» αμπέλια, συμπυκνωμένο, με πολύ ωραίες, δυναμικές αλλά ευγενικές τανίνες.

 

Κτήμα Παπαϊωάννου, Μικροκλίμα: Νεμέα παλαίωσης με φανατικούς οπαδούς. Πολύπλοκο, κομψό, ευγενικό.

 

Γαία Οινοποιητική, Κτήμα Γαίας: Το κρασί που άλλαξε το νεμεάτικο τοπίο, η απτή απόδειξη της πολυδυναμικής ποικιλίας σε μία από τις καλύτερες εκφράσεις της.

 

La Τour Melas, Παλιές Ρίζες: Νew entry πρωτοκλασάτο κρασί από έναν εκατόχρονο αμπελώνα. Το «άλλο» πρόσωπο του Αγιωργίτικου! 

 

Διαβάστε επίσης: Nεμέα: Με τις ρίζες στην ιστορία6 ανερχόμενα οινοποιεία στη ΝεμέαΜε προορισμό τη Νεμέα

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ