Ο καλύτερος bartender του κόσμου είναι γένους θηλυκού

{
}

O παγκόσμιος τελικός του World Class στο Μεξικό έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας τάσεις και trends που θα αλλάξουν την παγκόσμια fine drinking σκηνή!

 

Η Kaytlin Stewart από τον Καναδά φέρει πλέον επίσημα τον τίτλο της World Class Best Bartender of 2017 καθώς εντυπωσίασε τους κριτές με τις ευφάνταστες δημιουργίες της. Μετά από μια πολύ απαιτητική δοκιμασία όπου οι 4 κορυφαίοι της διοργάνωσης κλήθηκαν να επιδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον πιο σημαντικό τίτλο στο χώρο του bartending.

 

Ο Πάνος Κανατσούλης εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα με το μοναδικό στυλ και την αναμφισβήτητη δημιουργικότητά του στο μεγάλο, παγκόσμιο τελικό του World Class 2017 στο Μεξικό.

 

Ο κορυφαίος Έλληνας bartender διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 56 ακόμα χώρες, κατακτώντας την 11η θέση και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

Το WORLD CLASS, η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking, ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά στη πόλη του Βερολίνου.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ