Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “ANUGA 2017”

{
}

Από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία.

H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, συμμετέχει για μια ακόμη φορά στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών ANUGA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

 

Tο περίπτερο της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. θα βρίσκεται στο σαλόνι (Hall) Anuga Wine Special, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά της, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να μάθουν τα μυστικά του κρασιού από κορυφαίους sommeliers.

 

Εκεί, θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του κλάδου οι σειρές κρασιών της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΟΥΡΟΣ και Moderne Allegorie. Το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσει την πλούσια γκάμα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου, όπως τα διεθνούς φήμης γλυκά κρασιά Nectar, Anthemis και Vin Doux, και τα λευκά, ξηρά Ψηλές Κορφές και Golden Samena. Περίοπτη θέση θα έχουν και τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη, ο ελληνικός ροδίτης Ασπρολίθι και η σειρά κρασιών παλαίωσης IANOS. Τέλος, θα παρουσιαστούν και τα κρασιά του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου (Μαλαγουζιά, KYRIOS, Δούρειος, Ερωδιός, ΚΙΟΣΚΙ), καθώς επίσης και τα εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα Μπαμπατζίμ (ούζo και τσίπουρο).

 

Στην έκθεση ANUGA φέτος αναμένονται πάνω από 160.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θα ανακαλύψουν προϊόντα από 7.200 εταιρίες. Στα 10 κατηγοριοποιημένα σαλόνια (Halls) της έκθεσης θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών για το 2017.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ