Xmas Beer Fest!

{
}

Χειμωνιάτικο φεστιβάλ μπίρας με εποχιακές, χριστουγεννιάτικες και specialties.

Έρχεται το 1 ο καινοτόμο “micro” φεστιβάλ με χριστουγεννιάτικες, χειμωνιάτικες και σπέσιαλ μπίρες.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα φέρνουν το απόλυτο event στους φίλους της μπίρας με μια πανδαισία γεύσεων από τις καλύτερες χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες του εξωτερικού καθώς και ελληνικές εποχιακές, όλες σε περιορισμένη ποσότητα. Ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού θα τις συνοδεύει και φυσικά η δικιά μας ζεστή, αρωματισμένη και πικάντικη Glühbier για τις κρύες γιορτινές μέρες και νύχτες!

 

Beer Lovers ετοιμαστείτε για την απόλυτη ζυθο-εμπειρία!

 

Οι μπίρες: 60 εποχιακές ετικέτες σε φιάλη και σε βαρέλι θα δώσουν το παρόν!

 

Christmas beers, Winter Warmers, σπάνιες και σπέσιαλ μπίρες από διαφορετικά στυλ θα είναι διαθέσιμες σε φιάλη, ενώ επιλεγμένες νέες ελληνικές ετικέτες θα συμπληρώνουν μερικές από τις καλύτερες μπίρες του κόσμου, που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Το Beer Catalog δημιούργησε την χριστουγεννιάτικη λίστα μπίρας επιλέγοντας τα καλύτερα της εποχής, ενώ ο χριστουγεννιάτικος κατάλογος θα δίνει την γευστική εικόνα της μπίρας διευκολύνοντας την επιλογή του καταναλωτή αλλά και την γρήγορη εξυπηρέτηση του.

 

Από τις 17 κάνουλες του Barley Cargo θα «παρελαύνουν» καθημερινά εξαιρετικές και σπάνιες εποχιακές μπίρες ενώ μία Pils και μία Lager θα «καλιμπράρουν» και θα φρεσκάρουν τον ουρανίσκο.

 

Guest μπίρες: Για πρώτη φορά στην Αθήνα η ιστορική Πατρινιά ΜΑΜΟΣ στα draft!

 

Η μπίρα ΜΑΜΟΣ και η ΒΙΟΣ 5 θα αναλάβουν τον «δύσκολο» ρόλο που τους έχει ανατεθεί! Να φρεσκάρουν και να «ισορροπούν» τον ουρανίσκο από τις δυνατές γεύσεις των εποχιακών ζύθων αλλά και να ξεδιψούν τους διψασμένους θαμώνες...

 

Glühbier! Γιατί τα χριστούγεννα θέλουν τα αρώματα και την ζεστασιά της!

 

και... Beer Coffee λικέρ! Πιστοί στην παράδοση δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το ζεστό λικέρ μπίρας - καφέ, με ή χωρίς topping!

 

Xmas Fest Menu. Ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Το Christmas beer binner, θα είναι νηστίσιμο και γκουρμέ vegan, με γεύσεις δυνατές, παραδοσιακές και ικανές να συνοδεύσουν τις «απαιτητικές» μπίρες.Το Xmas Fest Menu θα λειτουργεί παράλληλα με το κλασσικό menu του Barley Cargo.

 

Ποτήρι γευσιγνωσίας για πολλές δοκιμές! Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν πολλές μπίρες ένα ποτήρι γευσιγνωσίας snifter με σήμανση στα 100 ml θα είναι διαθέσιμο προς χρήση.

 

Το Xmas Beer Fest είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Beer Catalog, το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια έντυπης παρουσίας του στον χώρο της μπίρας, με την μπιραρία Barley Cargo και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της στο κέντρο της Αθήνας.

 

Από τις 15 έως τις 24 Δεκεμβρίου και από τις 11 το πρωί, το Barley Cargo και το Beer Catalog ντύνονται στο πνεύμα του «Santa Zythos» και σας προσκαλούν για πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.

 

Το XMAS BEER FEST είναι το γεγονός της χρονιάς! Μείνετε συντονισμένοι.

 

(Προγραμματίστε έγκαιρα την προσέλευση σας. Λόγω της περιορισμένης ποσότητας κάποιες μπίρες θα τελειώνουν πιο νωρίς. Απολαύσετε τον χρόνο σας).

 

«TIPS & ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ XMAS BEER FEST»

-Προγραματείστε την προσέλευση σας έγκαιρα υπολογίζοντας ότι μπορεί να βρείτε ένα γεμάτο μαγαζί και ότι κάποιες μπίρες θα τελειώσουν νωρίς.

-Να πίνετε νερό και να τρώτε κάτι για το καθάρισμα της γευστικής παλέτας, την απόλαυση της επόμενης μπίρας και για να κρατηθείτε... όρθιοι. Οι μπίρες είναι στην πλειοψηφία τους με υψηλό ποσοστό αλκοόλ.

-Ξεπλένετε το ποτήρι για να μην επηρεάζεται η γεύση της επόμενης μπίρας.

-Να κρατάτε σημειώσεις για όσες πίνετε γιατί μετά από κάμποσες μπίρες η μνήμη θολώνει.

-Να επαναλαμβάνετε όποια σας αρέσει και ας υπάρχουν πάνω από 200 μπίρες.

-Μην οδηγείτε. Μείνετε ασφαλείς γιατί η ζωή σας είναι πολύτιμη.

-Μην πίνετε και οδηγείτε.

 

 
Barley Cargo, Κολοκοτρώνη 6, Σύνταγμα. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ