Ασημένια η Septem ΚΛΕΟΣ

{
}

Ασημένια η Septem ΚΛΕΟΣ στο διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019 στην Γερμανία

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση σε μια απαιτητική κατηγορία, αυτή των Barrel Aged Imperial Stouts,  απέσπασε η Μικροζυθοποιία Septem στον διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019 στην Γερμανία.

 

Η Septem ΚΛΕΟΣ Barrel Aged Imperial Stout, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, βραβεύθηκε με ασημένιο μετάλλιο στον φετινό διαγωνισμό, που συμμετείχαν σχεδόν 1230 craft μπύρες από 31 χώρες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή 90 κριτών. 

 

Η Κλέος (αρχαία ελληνικά: φήμη, δόξα), που ωριμάζει για 9 μήνες σε βαρέλια αμερικάνικής δρυός και σε βαρέλια από ρούμι &ι ουίσκι, χαρα- κτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα βανίλιας, γλυκόριζας, πικρής σοκολάτας, καφέ και αγριοκέρασου.

 

Μια μπύρα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, σας ταξιδεύει σε νέους γευστικούς ορίζοντες και μπορείτε να απολαύσετε άμεσα ή, αν έχετε υπομονή, μετά από παλαίωση 3-5 ετών στην φιάλη.

 

Η Μικροζυθοποιία Septem, που γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας της, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και να εδραιώνει τη θέση της στη διεθνή σκηνή της craft μπύρας. Οι συνεχείς διεθνείς βραβεύσεις και η γαστρονομική προσέγγιση των γεύσεων που παράγει, έχουν καθιερώσει την Μικροζυθοποιία Septem, ως σημείο αναφοράς για τη διαφοροποιημένη - ποιοτική μπύρα στη χώρα μας.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ