Η ελληνική γιορτή μπίρας που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 5η χρονιά στον Παρνασσό

5ο Oktoberfest στο Elatos Resort & Health Club στις 4-6 Οκτωβρίου!

{
}

Έπειτα από τέσσερις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις, το ελληνικό Oktoberfest ήρθε και πάλι να δώσει ξεχωριστή γεύση στο φθινόπωρο του Elatos Resort & Health Club. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 4-6 Οκτωβρίου, ο Παρνασσός υποδέχθηκε την ελληνική εκδοχή της γερμανικής γιορτής μπίρας που πια αποτελεί θεσμό για τους φίλους του Resort.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Elatos Resort & Health Club καλωσόρισε τους επισκέπτες του στο μοναδικής ομορφιάς σκηνικό που το αγκαλιάζει, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Εκλεκτές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες ταξιδεύουν στα 1.300 μ. υψόμετρο και συντροφιά με γεύσεις από την τοπική και όχι μόνο κουζίνα προσέφεραν αξέχαστες στιγμές.

 

Ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, ζουμερά κρέατα και λουκάνικα, αλλά και πολλά ακόμη εδέσματα πλαισίωσαν το τραπέζι όσο η μεστή γεύση της μπίρας έρεε άφθονη προς τέρψη του ουρανίσκου. Η συνέχεια επιφύλλασε θεατρική παράσταση με την κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου “Υπάρχει και Φιλότιμο”. Το Club House, το κεντρικό κτήριο του Elatos Resort, μετατράπηκε σε θεατρική σκηνή και η ομάδα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων ζωντανεύει τον θρυλικό Μαυρογιαλούρο και τις περιπέτειές του κατά την περιοδεία του στην ελληνική ύπαιθρο ως Υπουργός Αγροτικής Ανασυγκρότησης. Η απόδραση όμως στο Elatos Resort & Health Club έκρυβε και άλλες εκπλήξεις!

 

Το 5ο Oktoberfest άνοιξε τη φθινοπωρινή σεζόν του Elatos Resort & Health Club με πολλά και ενδιαφέροντα θεματικά Σαββατοκύριακα να ακολουθούν. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, κυνήγι μανιταριού στις πλαγιές του Παρνασσού, fitness retreats και φυσικά το 3o Dog Weekend που έρχεται τον Νοέμβριο. Ζήστε μαζί μας ένα μοναδικό φθινόπωρο στο ωραιότερο βουνό της Ελλάδας!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.elatosresort.gr/

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ