Στο Rockwave παρέα με το ρούμι Pampero

{
}

Τέσσερις μέρες γεμάτες διαφορετικά μουσικά σχήματα, ένα γεμάτο line up από 28 καλλιτέχνες/ groups, δύο σκηνές γεμάτες ενέργεια κόσμο, καταπληκτικές μουσικές παρουσίες, φώτα, χαμόγελα, φλάς! Το Rockwave γιορτάζοντας φέτος τα 18 γενέθλιά του στo ανανεωμένο Terravibe Park, ένα χώρο που πλέον συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα open air venues της Ευρώπης, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Το Pampero, το ρούμι από τη Βενεζουέλα γιόρτασε φέτος το πάθος του για τη μουσική σε συνεργασία με το απόλυτο νεανικό φεστιβάλ. Όσοι παρευρέθηκαν στις μαγικές συναυλίες του φετινού Rockwave, γεύτηκαν την απόλυτη μουσική εμπειρία παρέα με PAMPERO® cola, PAMPERO® daιquiri και το απόλυτο mojito του καλοκαιριού: το PAMPERO® MOJITO OSCURO, με την έντονη γεύση, γνωστό και ως το «σκούρο» mojito, επειδή παρασκευάζεται από PAMPERO ESPECIAL, τη ναυαρχίδα του Industrias PAMPERO®, αντί για λευκό ρούμι.

 

image

Η μοναδική Lana Del Rey με την κινηματογραφική παρουσία και τον σαγηνευτικό τόνο της φωνής της συνάρπασε το ανομοιογενές αλλά πολυπληθές κοινό και μετέφερε άπαντες σε πρωτόγνωρα μουσικά πεδία.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ