Ανανεωμένη συσκευασία για το Ballantine’s Finest

{
}

Το γνωστό ουίσκι διατηρεί την ίδια, υπέροχη γεύση.

Το Ballantine’s, το No.1 σκωτσέζικο whisky στην Ευρώπη και No.2 παγκοσμίως, παρουσιάζει τη νέα φιάλη του που υπογραμμίζει στη νέα γενιά καταναλωτών whisky τη διαχρονικότητά του.

 

Η νέα συσκευασία διατηρεί τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του Ballantine’s δίνοντάς τους ένα πιο σύγχρονο στυλ. Η σχεδιαστική εξέλιξη παραμένει πιστή στις πρωτοποριακές αξίες του ιδρυτή George Ballantine, που ποτέ δε συμβιβάστηκε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο, ταξιδεύοντας στις τέσσερις άκρες της Σκωτίας προκειμένου να εντοπίσει τα ιδανικά υλικά για το whisky του. 

 

Η νέα ετικέτα είναι σε σχήμα στρατιωτικού γαλονιού (που θυμίζει έντονα τα εμβληματικά φτερά της ιστορικής ετικέτας) και η νέα φιάλη παίρνει ένα πιο δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα. Επιπλέον, η premium εικόνα του Ballantine’s ενισχύεται μέσα από την εξέχουσα θέση που κατέχει το έμβλημα της μάρκας, το οικόσημο “Grant of Arms”, αλλά και από τη νέα σφραγίδα.

 

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένας μοντέρνος σχεδιασμός που αξιοποιεί και ενισχύει τα πιο γνωστά στοιχεία του Ballantine’s, τα οποία το κατέταξαν σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στον κόσμο. 

 

O Peter Moore, Global Brand Director του Ballantine’s σχολίασε: «Η φιάλη του Ballantine’s Finest έχει διαφοροποιηθεί ελάχιστα στην πάροδο των χρόνων. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε με το νέο σχεδιασμό είναι να παραμένουμε πιστοί στην περήφανη κληρονομιά που γνωρίζουν οι  πιστοί καταναλωτές μας, εξελισσόμενοι παράλληλα σε ένα μοντέρνο, δυναμικό brand. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.» 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ