Συλλεκτική φιάλη Beefeater #MyLondon Limited Edition

{
}

Σε συνέχεια της καμπάνιας του Beefeater Gin «This Is My London» 

Το Beefeater, πρώτο σε πωλήσεις premium gin παγκοσμίως, παρουσιάζει την εμβληματική φιάλη #MyLondon Limited Edition. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της φιάλης προέκυψε από το συνδυασμό  1.000 εικόνων που συλλέχθηκαν από Λονδρέζους, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού #MyLondon, που τους προσκάλεσε να αποτυπώσουν την αγαπημένη τους πόλη σε φωτογραφίες. 

 

Ο διαγωνισμός #MyLondon ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2012 με μια γιγαντιαία προβολή laser στην αγορά του Covent Garden στο Λονδίνο και έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες Λονδρέζους να μοιραστούν τι σημαίνει για εκείνους η πρωτεύουσά τους, μέσα από τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα ειδικά φτιαγμένη για αυτό το σκοπό: www.beefeaterginmylondon.com. Από το σύνολο των φωτογραφιών που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα, ομάδα κριτών επέλεξε τις 1.000 που απεικονίζονται στη συλλεκτική φιάλη του Beefeater. 

 

Ο Paco Recuero, Global Brand Director του Beefeater Gin, σχολίασε: «Το Beefeater, ως το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου, έχει το πλεονέκτημα της άμεσης επαφής με τους Λονδρέζους και αντιπροσωπεύει την πολυμορφία και τη δημιουργικότητα της πόλης. Η καμπάνια This is My London και η νέα συλλεκτική φιάλη #MyLondon Limited Edition, αποδεικνύουν πώς η αλληλεπίδραση της μάρκας με τους καταναλωτές μπορεί να γίνει δημιουργική και συναρπαστική».

 

Η συλλεκτική συσκευασία #MyLondon κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών για μικρό χρονικό διάστημα. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της κανονικής φιάλης.

 

image

 

Beefeater London – The Home of Gin

 

Το λανσάρισμα της φιάλης συμπίπτει με την ανακοίνωση του Beefeater London – The Home of Gin: Το Beefeater θα γίνει το πρώτο αποστακτήριο gin στο Λονδίνο που θα ανοίξει κέντρο επισκεπτών μέσα στο 2013. Το κέντρο θα προσφέρει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να μάθουν για την ιστορία του gin μέσα από μια σειρά διαδραστικών οθονών αλλά και να δουν, να αγγίξουν και να μυρίσουν τα βότανα που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής. Ο επισκέπτης μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τη διαδικασία παραγωγής του gin στον κεντρικό αποστακτήρα.   

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ