Η Absolut πρωτοτυπεί (ξανά!)

{
}

Παρουσιάζει την Absolut Originality σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Οι φιάλες της Absolut έχουν πάντα τα πιο εντυπωσιακά, καινοτόμα και πρωτοποριακά designs. Μετά την ιδιαίτερης αισθητικής φιάλη της  Absolut Unique, θαυμάσαμε τη νέα Absolut Originality. Σταγόνες με το  μπλε χρώμα της Absolut αναμείχθηκαν με το γυαλί κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δημιουργώντας τέσσερα εκατομμύρια μοναδικά και συλλεκτικά μπουκάλια.

 

Η απελευθέρωση της μπλε σταγόνας στο γυαλί διαρκεί ένα μόλις χιλιοστό του δευτερολέπτου και γίνεται ακριβώς τη στιγμή που η θερμοκρασία φτάνει τους 1100ºC, λίγο πριν το γυαλί μπει στο καλούπι. Σε αυτή τη  θερμοκρασία το μπλε χρώμα είναι αόρατο, αλλά καθώς το γυαλί ψύχεται, μία όμορφη και μοναδικά σχηματισμένη μπλε λωρίδα εμφανίζεται μέσα σε κάθε φιάλη.

 

«Η Absolut Originality παρουσιάζει την εμβληματική φιάλη της Absolut, στη πιο κομψή της μορφή, μέχρι σήμερα», λέει ο Mathias Westphal, Global Brand Director της Absolut.

 

«Αντλήσαμε έμπνευση από την παραδοσιακή σουηδική τέχνη του γυαλιού και την παρουσιάζουμε τώρα σε όλο τον κόσμο. Όταν παρακολουθούσαμε για πρώτη φορά μια μπλε σταγόνα να βυθίζεται στο γυαλί όταν αυτό βρισκόταν σε υψηλή θερμοκρασία, δεν ξέραμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αλλά το πρώτο κιόλας μπουκάλι ήταν ήδη εκπληκτικό, και έτσι αποφασίσαμε να μετατρέψουμε ένα πείραμα σε τέσσερα εκατομμύρια έργα τέχνης. Η μπλε λωρίδα σχηματίζει μια διακριτική αντίθεση με το διαφανές γυαλί, και κάνει την κάθε φιάλη πιο Absolut από ποτέ».  

 

Στην Ελλάδα, οι φιάλες της Absolut Originality είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarket και σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της κανονικής φιάλης.

 

Μπορούμε να δούμε το behind the scene video και να επισκεφθούμε αυτή τη σελίδα για το Absolut Originality cocktail mixing video. 

 

Τέλος, στην fb σελίδα της μάρκας, μαθαίνουμε πρώτοι τα νέα της ABSOLUT VODKA.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ