Με ένα κλικ

{
}

Στο www.edrinks.gr βρίσκουμε ό,τι μπορεί να μάς προσφέρει μια ηλεκτρονική κάβα, και ακόμα περισσότερα.

Whisky ή βότκα; Το τζιν με πάγο ή σε cocktail; Σε ψηλό ποτήρι ή σε χαμηλό; Λευκό ή κόκκινο κρασί; Espresso ή καφές φίλτρου; Ό,τι απορία και αν έχουμε, όποια κι αν είναι η προτίμηση μας, μπορούμε πλέον εύκολα να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας, με ένα click στο www.edrinks.gr, το νέο website που δημιούργησε η ΙΜΑ Βeverages Α.Ε. 

 

Εύκολο στην πλοήγηση και με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ενότητες, το www.edrinks.gr περιλαμβάνει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες ποτών, τις ποικιλίες κρασιών αλλά και τα διαφορετικά ροφήματα καθώς και ιδέες για την απόλαυση τους. Επίσης, συνταγές για μοναδικά cocktail και ξεχωριστά συνοδευτικά. Ανακαλύπτουμε το κατάλληλο cocktail για εμάς και την παρέα μας με τη βοήθεια του “Cocktail Wizard”και μαθαίνουμε τον τρόπο να το φτιάχνουμε. 

 

Επιλέγουμε το “Taste Wizard” και ανακαλύπτουμε τα ιδανικά ταιριάσματα για το ποτό ή το κρασί μας με τα ζυμαρικά, τα θαλασσινά, το κρέας και τα αλλαντικά. Το www.edrinks.gr μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουμε εύκολα και γρήγορα όχι μόνο το ποτό, το κρασί και το ρόφημα της προτίμησής μας αλλά και δώρα, αξεσουάρ και μοναδικά προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά online. Επίσης, επωφελούμαστε από προσφορές και ειδικές online τιμές ώστε να ανταποκριθούμε σε φιλικές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις μας.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ