Η μπύρα Άλφα μας κερνάει και φέτος... «ΦεστιβαλάΚι»

{
}

Η Αθήνα «ξεφάντωσε» σε κρητικούς ρυθμούς, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με τον πιο αυθεντικό τρόπο και φυσικά παρέα με τη μπύρα Άλφα.

Γνήσιες κρητικές γεύσεις, λύρα, μαντινάδες, πεντοζάλη, χορός και διασκέδαση ήταν ο απολογισμός για το φετινό «Φεστιβαλάκι» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η μπύρα Άλφα, συνόδευσε και φέτος αυτό το «ταξίδι» στον πολιτισμό της Κρήτης, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

 

Τη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, η Κρήτη «επισκέφθηκε» την Αθήνα, μετατρέποντας τη Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι. Το «Φεστιβαλάκι» υποδέχθηκε παραπάνω από 150 καλλιτέχνες οι οποίοι μέσα από συναυλίες, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκθέσεις εικαστικών, προβολές ταινιών, επιδείξεις, διαλέξεις, γαστρονομία και ειδικά αφιερώματα σε μεγάλες μορφές του κρητικού πολιτισμού, κατάφεραν να μεταδώσουν στο κοινό την μαγεία της κρητικής κουλτούρας.

 

image Τα έθιμα και οι παραδόσεις της Κρήτης συνάντησαν την αυθεντικότητα της μπύρας Άλφα, δημιουργώντας για τους εκατοντάδες λάτρεις του κρητικού πολιτισμού μία ξεχωριστή βραδιά, βασισμένη σε όλα εκείνα τα απλά και καθημερινά που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη!  

Απλά πράγματα!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ