Το Beefeater γιορτάζει το πνεύμα του Λονδίνου με μια εντυπωσιακή, συλλεκτική φιάλη

{
}

Διαθέσιμη σε 26 χώρες παγκοσμίως, η συλλεκτική φιάλη Beefeater - Spirit of London συνδυάζει την αύρα του Λονδίνου με το εκκεντρικό, μοντέρνο στυλ της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη θέση του Beefeater στην κατηγορία του, ως το πιο πολυβραβευμένο gin παγκοσμίως.*

 

Η εντυπωσιακή φιάλη μαγνητίζει το βλέμμα χάρη στη σημαία Union Jack, που αγκαλιάζει όλο το μπουκάλι. Το σήμα κατατεθέν της μάρκας, οι περίφημοι Yeomen – φρουροί του Πύργου του Λονδίνου, γνωστοί παγκοσμίως και ως Beefeaters - αντιπροσωπεύονται από ένα cut-out περίγραμμα της χαρακτηριστικής φιγούρας τους, παραμένοντας το εμβληματικό στοιχείο αυτού του Beefeater London Dry Gin.

 

Η σχεδίαση της συλλεκτικής φιάλης Beefeater - Spirit of London ενσωματώνει επίσης τη βραβευμένη παγκόσμια καμπάνια My London, με την εικόνα του Λονδρέζου Justin O’Shea να δεσπόζει μέσα από το περίγραμμα του Yeoman, προβάλλοντας έτσι τη μάρκα ως ένα αντιπροσωπευτικό σύμβολο του σύγχρονου Λονδίνου που έχει όμως μακρά και πλούσια κληρονομιά.

 

Ο J.C Iglesias, Brand Director του Beefeater, επισημαίνει: «Το Beefeater χαίρει παγκόσμιας επιτυχίας χάρη στη συνέπειά του στην ποιότητα μέσα στο πέρασμα των χρόνων, τη χαρακτηριστική, αναγνωρίσιμη γεύση του καθώς επίσης και την άρρηκτη σύνδεση του με το Λονδίνο, την πόλη που συναρπάζει και εμπνέει τους fans του gin σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι το Beefeater αποτελεί το μοναδικό ιστορικό gin που αποστάζεται ακόμα και σήμερα στο Λονδίνο, θέλαμε να γιορτάσουμε το σύγχρονο, ζωντανό πνεύμα και την παραδοσιακή εκκεντρικότητα της πόλης με αυτή τη συλλεκτική φιάλη. Και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα».

 

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συγκεκριμένη σχεδίαση θα τραβήξει την προσοχή των φανατικών του gin σε όλο τον κόσμο, και θα αποτελέσει ένα μοναδικό δώρο από την πόλη του Λονδίνου, είτε για να το απολαύσουν με τους αγαπημένους τους φίλους είτε για να το κρατήσουν ως συλλεκτικό κομμάτι».

 

Η συλλεκτική φιάλη Beefeater - Spirit of London περιέχει το γνωστό και πολυβραβευμένο Beefeater London Dry Gin, με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 40% και είναι διαθέσιμη στη συσκευασία των 700ml, αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.

Tags beefeater
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ