Η οικογένεια Κωσταρέλου υπογράφει 2 εξαιρετικά ελληνικά κρασιά

{
}

Η οικογένεια Κωσταρέλου έχει ταυτίσει το όνομά της με τα εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά προιόντα που παράγει εδώ και 3 γενιές στο γνωστό "Τυροκομείο Κωσταρέλου" στο Μαρκόπουλο. Στα καταστήματά της διαθέτει τα προιόντα αυτά μαζί με πολλά άλλα παραδοσιακά και ποιοτικά προιόντα απ' όλη την Ελλάδα. Εχοντας πάντα ως στόχο την αναζήτηση εκλεκτών προιόντων και παραγωγών, η οικογένεια Κωσταρέλου εμπλουτίζει τη γκάμα της και υπογράφει 2 εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της: 

  

1.  ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΓΕΛΩΣ 750ML           τιμή: 11,96€

2.  ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ 750ML    τιμή: 6,58€ 

 

ð ο γέλως έχει ισχυρή προσωπικότητα. Kαλλιεργείται  στα 850 μέτρα υψόμετρο στις πλαγιές της Αιγιαλείας κι εξελίσσεται σε δρύινα βαρέλια παλαίωσης. Εκεί αποκτά τη δύναμη του συνδυάζοντάς τη με τη βελούδινη αίσθηση του καλού Cabernet Sauvignon. Οι γλυκές τανίνες του δίνουν "σώμα" που ταιριάζει με πιάτα που ζητούν πλούσια γευστική παλέττα.

 

ð ΣΥΛΛΟΓΕΣ δύο παγκόσμιας κλάσης ποικιλίες (merlot και Cabernet Sauvignon) ένας ευλογημένος τόπος, οι πλαγιές πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο μας χαρίζουν ένα φρέσκο, 

φρουτώδες, αρωματικό κρασί που συνδυάζει ευχάριστα τα κρέατα στη σχάρα στις κόκκινες σάλτσες και τα ζυμαρικά.

 

 

Καταστήματα:

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ - 26 Χλμ. Παιανίας Μαρκοπούλου

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Παπακων/νου 16 Μαρκόπουλο

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

ΠΑΛΛΗΝΗ - Λεωφόρος Μαραθώνος 56 Παλλήνη

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - Λεωφ. Γρέγου 4 Πόρτο Ράφτη

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - Λεωφ. Πεντέλης 46 Βριλλήσια

www.kostarelos.gr

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ