Φτιάξε την αγαπημένη σου ταινία σε 60 δευτερόλεπτα

01/02
{
}

Το Jameson Irish Whiskey σε καλεί να βγάλεις το σκηνοθέτη που κρύβεις μέσα σου και να ζήσεις από κοντά μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία!

Μία κάμερα ή ένα smartphone, μία ταινία και… λίγη έμπνευση! Αυτά μόνο χρειάζονται για να δημιουργήσει κάποιος το δικό του remake μίας ταινίας διάρκειας 60΄΄ και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Done in 60 Seconds του Jameson Irish Whiskey. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Jameson Empire Αwards 2015, και να βρεθεί ανάμεσα σε παγκόσμιους αστέρες του κινηματογράφου!

 

O διαγωνισμός Done in 60 Seconds διεξάγεται για 3η χρονιά στη χώρα μας και αποτελεί ήδη θεσμό, με την ποιότητα των συμμετοχών να αυξάνεται κάθε χρόνο!

 

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τη ταινία τους στο στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού www.jamesonempirediss.com μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015. Το Φεβρουάριο του 2015 θα αναδειχθούν οι νικητές του διαγωνισμού από κάθε χώρα και το Μάρτιο του 2015 ο Έλληνας νικητής θα ταξιδέψει μαζί με τον/την συνοδό του στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τα Jameson Empire Awards 2015. Ίσως αυτή τη χρονιά να είσαι εσύ αυτός που θα ανέβει στη σκηνή των Jameson Empire Awards για να παραλάβει το μεγάλο βραβείο χειροκροτούμενος από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

 

Κριτική επιτροπή

Οι ελληνικές συμμετοχές στο διαγωνισμό Jameson Done in 60 Seconds 2015 θα κριθούν από σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής κινηματογραφικής σκηνής. Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης (κριτικός κινηματογράφου), ο Ρένος Χαραλαμπίδης (ηθοποιός και σκηνοθέτης) και η Μυρτώ Αλικάκη (ηθοποιός) θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές και θα αποφασίσουν ποιος/α θα περπατήσει φέτος στο κόκκινο χαλί των Jameson Empire Awards, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

 

Χρήσιμα εργαλεία και πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

Η συμμετοχή στο παγκόσμιο διαγωνισμό γίνεται φέτος ακόμα πιο εύκολη με τα smartphones να μπαίνουν σε «πρώτο πλάνο»: Στο website του διαγωνισμού - jamesonempirediss.com - οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για να μετατρέψουν το smartphone τους σε ένα πλήρες κινηματογραφικό εργαλείο:

  • Smartphone apps για δημιουργία ταινιών και μοντάζ (Straight 8, Cameo, We Video)
  • Μια λίστα τραγουδιών χωρίς πνευματικά δικαιώματα (Audio Network) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό Jameson Done In 60 Seconds, επισκεφθείτε το www.jamesonempirediss.com
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ