Στο Chivas 18 το βραβείο στην κατηγορία “Blended Scotch Whisky” του IWSC

{
}

Το Chivas Regal 18 Ετών, ένα από τα κορυφαία ultra-premium σκωτσέζικα whiskies στον κόσμο, γιορτάζει ακόμα μία επιτυχία με τη βράβευσή του στην κατηγορία “Blended Scotch Whisky” στον καταξιωμένο διαγωνισμό“International Wine and Spirits Competition (IWSC)” στο Λονδίνο. 

 

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού στο σύνολό της σχολίασε με κολακευτικά λόγια το Chivas18 περιγράφοντάς το χαρακτηριστικά: «Iδιαίτερα ελκυστικό στη μύτη με αρώματα από πυρηνόκαρπαφρούτα και με το ροδάκινο να κυριαρχεί. Το μοσχοκάρυδο, η κανέλα και το sherryακολουθούν. Θαυμάσια «ζεστασιά» στο στόμα και πλούσιος χαρακτήρας sherryμε σταφίδες και δαμάσκηνο. Η επίγευσή του είναι έντονη και ισορροπημένη με τη βανίλια να είναι εμφανής. Απολαυστικότατο».

 

Ο Colin Scott, Chivas Regal Master Blender,ο οποίος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της ομάδας του Chivas, σχολίασε σχετικά: «Όταν πριν από 17 χρόνια λανσάραμε για πρώτη φορά το Chivas18 στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους απαιτητικούς λάτρεις του whisky ένα εκλεπτυσμένο, πολύ-επίπεδο σκωτσέζικο whisky πολυτελείας. Το βραβείο στην κατηγορία “Blended Scotch Whisky” στο πλαίσιο του “International Wine and Spirits Competition(IWSC)” αποτελεί ιδιαίτερα συγκινητική αναγνώριση των προσπάθειών μας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ελπίζουμε ότι και στα επόμενα χρόνια οι προσπάθειές μας για τη διατήρηση του συναρπαστικά γευστικού προφίλ του Chivas18 -τιμώντας παράλληλα την πλούσια κληρονομιά του -θα συνεχίσουν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα».

 

Ακολουθώντας την επιτυχία του στο “International Wine and Spirits Competition (IWSC)”, το Chivas Regal έχει υλοποιήσει μια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα: “Generosity in every drop”. Το συγκεκριμένο μήνυμα της καμπάνιας αποτελεί φόρο τιμής στο πνεύμα γενναιοδωρίας που χαρακτηρίζει το Chivas, όπως επίσης και στις 85 μοναδικές γευστικές νότες του Chivas18. 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ