Εκλεκτές προτάσεις από την κάβα Fiali

{
}

Η κάβα Fiali συνεργάζεται με παραγωγούς που, εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες της περιοχής τους, παράγουν κρασιά ανώτερης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Με έμφαση στις ελληνικές ποικιλίες, προτείνει τις καλύτερες από αυτές και ενημερώνει τους πελάτες της για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

 

Πρόσφατα ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για τη βόρεια Ελλάδα του Κτήματος Αϊβαλή από τη Νεμέα - μία από τις καλύτερες επιλόγες της τοπικής ποικιλίας Αγιωργίτικο. Ψηλά στις προτιμήσεις της βρίσκονται και τα ΠΟΠ ξινόμαυρα της βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα της Νάουσας. Στην κάβα της θα βρείτε επιλεγμένα κρασιά από κτήματα που καλλιεργούν με περισσή φροντίδα αυτήν την ποικιλία.

 

image

 

Στη Fiali θα βρείτε και μία ξένη λευκή ποικιλία που ταιριάζει απόλυτα με τη μεσογειακή κουζίνα: τo Riesling. Η κάβα συνεργάζεται αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα με ένα από τα παλαιότερα κτήματα της κοιλάδας του Μοζέλα, το κτήμα Schmitges (το οποίο ιδρύθηκε το 1744), και διαθέτει επιλεγμένες ετικέτες από μία από τις καλύτερες παγκοσμίως λευκές ποικιλίες.

 

Πώληση χονδρική-λιανική σε ανταγωνιστικές τιμές!

 

 

ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ "FIALI"

ΑΙΓΑΙΟΥ 68 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

2310 40 20 75

email: fiali@outlook.com

 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ