Χρυσό μετάλλιο για το Αβαντίς Syrah

{
}

Ο China Wine & Spirits Awards 2015 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός σε δείγματα σε Κίνα και Hong Kong, και με το μεγαλύτερο κύρος. Διαγωνίζονται πάνω από 5000 κρασιά από 35 χώρες, τα οποία δοκιμάζονται με την μέθοδο της τυφλής γευστικής δοκιμής.

 

Το Κτήμα Αβαντίς Syrah 2011 (που εξάγεται στην Κίνα ως Black Horse Avantis 2011) κατέκτησε Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο και την 3η θέση από ΌΛΑ τα κρασιά του Διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να λάβει την τιμητική διάκριση 'GREEK WINE OF THE YEAR' ! 

 

Το Αβαντίς Syrah είναι το κρασί με το οποίο είναι συνδεμένο το όνομα του οινοποιείου μας όπως και το όνομα της Εύβοιας, μετά από συστηματικές φυτεύσεις του Syrah στους ιδιόκτητους αμπελώνες μας  και την διεύρυνση του Τοπικού Οίνου Ευβοίας με αίτημά μας.

 

Είναι η βασική ετικέτα μας, η αγάπη του Οινοποιού Απόστολου Μούντριχα και το κρασί που αναδεικνύει καθημερινά εδώ και 15 χρόνια το terroir των αμπελώνων μας στην Κεντρική Εύβοια.  

 

Στον ίδιο διαγωνισμό το Κτήμα Αβαντίς Ερυθρό 2011 (εξάγεται ως Red Horse Avantis) κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο.  www.cwsa.org

 

Για όλες τις πληροφορίες και τα νέα του Κτήματος, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο μας site www.avantisestate.gr.    

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ