ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

Μεγάλη διάκριση στον διαγωνισμό Les Citadelles Du Vin

{
}

Prix d’Or & Le Prix Spécial Grèce 

για τη ναυαρχίδα του Κτήματος Παυλίδη

 

ΤΗΕΜΑ Λευκός Ξηρός Οίνος, εσοδείας 2014, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δράμα.

 

Για 15η συνεχή χρονιά συγκεντρώθηκαν τον Μάιο περισσότεροι από 50 κριτές υψηλού επίπεδου από τον Διεθνή χώρο στη Bourg (Bordeaux-Γαλλία) για να επιλέξουν τα καλύτερα κρασιά ανάμεσα σε περισσότερα από 1.200 δείγματα από 30 διαφορετικές χώρες.

 

Τη φετινή χρονιά η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στο Bordeaux, μια ημέρα πριν την έναρξη της Διεθνούς έκθεσης VINEXPO. Εκπρόσωπος του Κτήματος θα παρευρεθεί στην απονομή για να παραλάβει το βραβείο της τόσο σημαντικής διάκρισης.

 

Η διάκριση αυτή δικαιώνει για μια ακόμη φορά το ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ στον στόχο του και στην επιμονή του για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

 

ΤΗΕΜΑ λευκό 2014

 

Ποικιλίες: Ασύρτικο (50%) & Sauvignon Blanc (50%) Πρασινοκίτρινο χρώμα και πολυσύνθετο άρωμα,  από εξωτικά και λευκόσαρκα φρούτα, με κυρίαρχα το γκρέιπφρουτ και το ροδάκινο, και με μία διακριτική αίσθηση «ορυκτών», χάρη στο Ασύρτικο, το οποίο στο στόμα, με το χαρακτηριστικό νευρώδες του, του προσδίδει φρεσκάδα και μεγάλης διάρκειας επίγευση. Ιδανικό ταίριασμα για θαλασσινά, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, σαλάτες.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.ktima-pavlidis.gr | info@ktima-pavlidis.gr | 25210 58300

 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ