Η παραδοσιακή φιάλη της FIX Hellas, που έγραψε και γράφει ιστορία, σε πέντε νέες συλλεκτικές ετικέτες!

{
}

Αθήνα, 30 Μαΐου 2016 – Πέντε συλλεκτικές ετικέτες από την πλούσια κληρονομιά της πρώτης και αγαπημένης ελληνικής μπύρας, επανεκτυπώνονται και παίρνουν ξανά ζωή μέσα από την παραδοσιακή φιάλη της FIX Hellas, συνεχίζοντας έτσι τη νέα σελίδα μιας πορείας που μετρά πάνω από ενάμιση αιώνα!

 

Αξιοποιώντας τον πλούτο ιστορικών ετικετών που διαθέτει, η FIX Hellas δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους καταναλωτές, από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο, να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με πέντε νέες συλλεκτικές ετικέτες. Καθεμία από αυτές αποτελεί συνδετικό κρίκο με μια διαφορετική εποχή, γεγονός που αποτυπώνεται μοναδικά και στις επιρροές του σχεδιασμού της, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να τις αναζητήσουν πανελλαδικά, σε όλα τα σημεία πώλησης.

 

Παράλληλα, οι λάτρεις της FIX Hellas μπορούν να λάβουν μέρος και στο σχετικό διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, www.facebook.com/FixHellasBeer. Στέλνοντας το ξεχωριστό τους μήνυμα σε επιλεγμένο παραλήπτη, μέσω μιας φιάλης με συλλεκτική ετικέτα, διεκδικούν μοναδικά συλλεκτικά δώρα της αγαπημένης τους μπύρας και όχι μόνο…!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ