Ούζο και τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ

{
}

Αυθεντικές γεύσεις και ελληνικές μυρωδιές φέρνουν το καλοκαίρι στο τραπέζι μας!

Καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα και καλή παρέα. Από το σκηνικό αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ποιοτικά αποστάγματα του Άρχοντα της απόσταξης, Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Η επιλογή που θα ολοκληρώσει το καρέ της ξεγνοιασιάς –ούζο ή τσίπουρο, δική σας, μιας και είτε το ούζο, είτε το τσίπουρο θα αποτελέσουν το ιδανικό συνοδευτικό για την απόλυτη καλοκαιρινή ολοκλήρωση!

 

Το ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ, συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του μάραθου με το άρωμα του γλυκάνισου. Το φίνο άρωμα του και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυάζεται εξαιρετικά με την γευστική παλέτα του Αιγαίου: χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, στρείδια – πρωταγωνιστές του ελληνικού καλοκαιριού.

 

Για τους λάτρεις του τσίπουρου, το τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ είτε ως σκέτο απόσταγμα (χωρίς γλυκάνισο) είτε με γλυκάνισο, με την ιδιαίτερη γεύση του και το πλούσιο άρωμά του, είναι η ιδανική επιλογή. Κάθε καλοκαίρι το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει άριστα τους γήινους μεζέδες όπως τα μανιτάρια, τις ελιές και φυσικά τους καρπούς της γης. Ενώ το τσίπουρο με γλυκάνισο συνοδεύει μοναδικά τους θαλασσινούς μεζέδες όπως ακριβώς και το ούζο.

 

Τα αποστάγματα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ, απολαμβάνονται κρύα, φέροντας άρωμα καλοκαιριού και ανεμελιάς όπου κ αν βρίσκεστε! Οι καλοκαιρινές τους μυρωδιές, συνδυασμένες με τα κατάλληλα εδέσματα εγγυώνται την απολυτή απόλαυση, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

 

Επειδή το δίλημμα ούζο ή τσίπουρο πάντα θα πλανάται... Η απάντηση είναι απλή: Και ούζο και τσίπουρο, φθάνει να είναι ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ! Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ