Οινοξενεία 2016

{
}

Βραδιά Jazz στο Οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οργανώθηκε, από τον Δήμο της αμπελουργικής ζώνης της Αιγιάλειας, η πρωτοπόρα Γιορτή Ανάπτυξης και Πολιτισμού τα «Οινοξενεία». Το οινοποιείο της Οινοφόρου, πέρα από τη βασική συμμετοχή του στη σύλληψη και οργάνωση του θεσμού, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου μια ξεχωριστή βραδιά συναυλίας Jazz μουσικής με το συγκρότημα «Yiannis Papadopoulos Τrio».

 

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στο βαρυτικό οινοποιείο της Οινοφόρου (κτισμένο σε έξι επίπεδα) και γευστικές δοκιμές όπου και παρουσιάστηκαν τα δυο νέα λευκά κρασιά «ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης» που συνεπήραν τους πολυπληθείς οινόφιλους που κατέκλησαν τον αύλιο χώρο του οινοποιείου.

 

Η εκδήλωση δημιούργησε την ευκαιρία για σημαντικούς διαλόγους πάνω στην προσέγγιση της σχέσης κρασιού-φαγητού και πάνω στην καλύτερη οργάνωση του θεσμού «Οινοξενεία», ενώ εντυπωσίασε με τον χαιρετισμό του ο συγγραφέας Γιώργος Πίττας, μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εμπνευστής του σήματος «Ελληνικό πρωινό». Το οινοποιείο μας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους μας που συμμετείχαν τόσο ενεργά δίνοντας μια ξεχωριστή λάμψη και βαρύτητα στα τέταρτα Οινοξενεία. 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ