Αποστάγματα παράδοσης και νεωτερισμού!

{
}

Ξεκινάω από την ημερομηνία :22 Ιανουαρίου , ημέρα Κυριακή στην Αίγλη Ζαππείου από τις 13:00 έως τις 20:00.

Ξεκινάω από την ημερομηνία :22 Ιανουαρίου , ημέρα Κυριακή στην Αίγλη Ζαππείου από τις 13:00 έως τις 20:00.

 

Τι θα κάνουμε; Θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε αποστάγματα , ελληνικά αποστάγματα, που μόνο περηφάνια για την ελληνική παραγωγή μπορούν να προκαλέσουν. Επισημαίνουμε και επικροτούμε την τοποθέτηση της Vinetum , διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης που αναφέρει: «Είναι τόσα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νόμιμος έλληνας αποσταγματοποιός, που μόνο ως «ήρωας» μπορεί να χαρακτηριστεί. Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες που όχι μόνο συνεχίζουν να αποστάζουν στην Ελλάδα, αλλά επιπλέον βελτιώνουν τα προϊόντα τους γευστικά και επικοινωνιακά, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο.»

 

Τσίπουρα, τσικουδιές, ούζα,  αποστάγματα σταφυλής και άλλων φρούτων, μπράντι και λικέρ   , όλα ελληνικής παραγωγής περιμένουν να σας ξαφνιάσουν στην έκθεση  «Ελληνικό Απόσταγμα». Να σας ξαφνιάσουν με την πρωτοτυπία, και την ποιότητα τους. Να σας ξαφνιάσουν με τον ίδιο σας τον εαυτό που δεν τα είχατε ανακαλύψει και πίνατε υποδεέστερα πολλές φορές εισαγόμενα  παρόμοια ποτά. 

 

Εμφιαλωμένα με φαντασία – μακριά από κάθε επικίνδυνο χύμα προϊόν!!!- σε απίστευτης αισθητικής φιάλες  αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα της ευζωίας μας. Με τις ιστορίες που κουβαλάνε, τις μνήμες, τις ευαισθησίες των παραγωγών.

 

Ελληνικά αποστάγματα λοιπόν την Κυριακή στο Ζάππειο. Να τα δοκιμάσουμε, σκέτα ή στα υπέροχα κοκτέιλ που ετοιμάζουν διάσημοι bartenders και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας. (www.apostagmata.gr)

 

 

 
Info Η είσοδος στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 22/1 στο Ζάππειο, γίνεται με πρόσκληση ή εισιτήριο, που κοστίζει 8€ (5€ φοιτητικό) και περιλαμβάνει κατάλογο συμμετεχόντων, ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων και δωρεάν είσοδο στις παράλληλες εκδηλώσεις και τις γευστικές δοκιμές εδεσμάτων των εστιατορίων – χορηγοί. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των ΣΕΑΟΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Αποσταγμάτων Οινοπνευματωδών Ποτών) και ΕΝΑΠΑΠΕ (Ένωση Αποσταγματοποιών Αμπελοοινικών Προϊόντων Ελλάδος).

 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ