Στη Δράμα υπάρχει «Θέμα»!

{
}

Με το Χριστόφορο Παυλίδη και το Κτήμα στα Κοκκινόγεια, μας συνδέει μακρόχρονη φιλία. Θυμάμαι τα πρώτα τους βήματα στην οινοπαραγωγή, βήματα σταθερά και ποιοτικά, βήματα που οδήγησαν πολύ σύντομα στην καταξίωση. Θυμάμαι τις επισκέψεις και τις δοκιμές στο ολοκαίνουργιο οινοποιείο, θυμάμαι τις φυτεύσεις των νέων αμπελώνων στο Μενοίκιο… Θυμάμαι τις ατέλειωτες συζητήσεις με τον Χριστόφορο και την Δανάη, για τα κρασιά, τις ετικέτες αλλά και τα παιδιά και την καθημερινή μας ζωή. Έτσι λοιπόν, δεν μπορεί παρά να αισθάνομαι κι εγώ περήφανη για κάθε διάκριση, για κάθε επιτυχία τους.

 

image

 

Και θεωρώ μεγάλη επιτυχία και ποιοτική διάκριση να περιλαμβάνεται το λευκό Θέμα Παυλίδη, στη λίστα με τα top 100 κρασιά του περιοδικού Wine Enthusiast. 100 κρασιά που επιλέγονται ανάμεσα σε χιλιάδες από κάθε οινοπαραγωγό γωνιά της γης! Άνοιξα λοιπόν ένα λευκό Θέμα 2016, μύρισα το ξεχωριστό άρωμα από το χαρμάνι Ασύρτικο –Sauvignon blanc τις λευκές ποικιλίες που δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην ευρύτερη περιοχή του δραμινού αμπελώνα, αλλά και ιδιαίτερα στο terroir του Κτήματος Παυλίδη.

 

Κομψό, φινετσάτο, νόστιμο ήταν τέλειο με ένα ριζότο με καλαμαράκια και σπανάκι. Ήπιαμε και από μακριά ευχηθήκαμε στους Παυλίδηδες να έχουν πάντα επιτυχίες!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ