Γεύση και όσφρηση…

{
}

«Ξέρετε να δοκιμάζετε;» είναι το ερώτημα που μπαίνει από την δημιουργική ομάδα των Skyspirits .

Μην βιαστείτε να απαντήσετε! Γιατί δεν είναι τόσο απλό να περιγράψουμε πώς γευόμαστε ή πως μυρίζουμε, τι είναι η γεύση και τι είναι το άρωμα; Πώς τελικά ερμηνεύουμε τη λέξη flavor; Στη Skyspirtis δεν μένουν στις ερωτήσεις, αλλά προσπαθούν να δώσουν και τις απαντήσεις. Πως; Μα με πρακτικές και «μαθήματα»!

 

Στις 22 Φεβρουαρίου, στο showroom της εταιρίας (Εθνικής Αντιστάσεως 6, Άλιμος) θα ξεκινήσει το 1ο από μια σειρά σεμιναρίων από τη Sky Spirits, που θα μας εισαγάγει στις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας.

 

Επί τάπητος ή μάλλον επί τραπέζης τα εξαιρετικά προϊόντα της Monin (σιρόπια, λικέρ, πουρέδες) που συμμετέχουν τόσο στα γευστικότερα κοκτέιλ και τους καφέδες που έχετε δοκιμάσει αλλά και στις οικιακές μαγειρικές δημιουργίες σας. Γευτείτε, μυρίστε και «αγγίξτε» τα σε όλα τα στάδια.

 

Πώς εξελίσσεται το φρέσκο φρούτο σε έλαιο… σιρόπι… πουρέ… και λικέρ! Ένα ταξίδι γεύσεων με εμπνευστή, οδηγό και ξεναγό τον βραβευμένο sommelier Γιώργο Λούκα, και τον ταλαντούχο bartender Παναγιώτη Καναβέτα.  

 

Monin Flavor Academy and testing techniques… λοιπόν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00. Αν σας ενδιαφέρει τηλεφωνήστε για πληροφορίες συμμετοχής στο Τ/211-41.10.552.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ