Το Οινόραμα που ξεχώρισε

{
}

Γράφει ο καλός μου φίλος, γκουρού της οινολογίας, Αργύρης Τσακίρης στο facebook: «Το περίεργο είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο μου αρέσει το Οινόραμα.»

 

Κι έρχομαι τώρα εγώ να συμφωνήσω μαζί του και να πω ότι φέτος πέρασα δύο –δύο παρακαλώ σημειώστε το!- ολόκληρες μέρες στην μεγάλη έκθεση του κρασιού στο Ζάππειο. Θα μου πείτε, δουλειά σου δεν είναι να παρακολουθείς τι γίνεται στο χώρο του κρασιού; Ναι αλλά οι μεγάλες εκθέσεις είναι συνήθως πολύ κουραστικές και λόγω της πολυκοσμίας δεν κάνεις και πολύ καλά τη δουλειά σου, τις δοκιμές σου δηλαδή.

 

Φέτος όμως δεν ξέρω πως και γιατί το Οινόραμα ασκούσε μια ιδιαίτερη γοητεία που σε τραβούσε να μείνεις κι άλλο, κι άλλο και ξαφνικά να κοιτάς το ρολόι σου και να βλέπεις ότι βράδιασε και σε λίγο θα κλείσει. Εξαιρετική οργάνωση, άνεση, σωστή χωροθέτηση... .μεγαλύτερο κέφι από τους εκθέτες, παρ’ όλο που νομίζω ότι έχουν εξαντληθεί από τις αλλεπάλληλες εκθέσεις… περισσότερο κέφι από τους επαγγελματίες επισκέπτες… για να μην αναφερθώ στο κοινό που με εντυπωσίασε με την προσέλευση του. Ουρές ατέλειωτες έξω από το Ζάππειο.

 

image

 

Θέλω να συγχαρώ τον Ντίνο Στεργίδη και την ομάδα του γι’ αυτή την επιτυχημένη έκθεση. Κι αν εφάρμοσαν φέτος μια νέα συνταγή στην οποία οφειλόταν το τόσο διαφορετικό κλίμα, να την συνεχίζουν παρακαλώ και στο μέλλον. Και κλείνω με τη κατάθεση ότι εγώ που δεν συμπαθώ τις εκθέσεις φέτος πέρασα δύο υπέροχες μέρες στο Οινόραμα!!!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ