Από το Δουβλίνο με αγάπη

{
}

To ROE&CO, το πολυτελές και απαλό ιρλανδέζικο blend βασίζεται στην 30 χρόνων εμπειρία της Caroline Martin, της Master Blend της Diageo, η οποία, μαζί με την ομάδα της μελέτησαν σχολαστικά και επέλεξαν αποθέματα από τα καλύτερα ιρλανδικά malt και grain whiskey. Έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 100 πρωτότυπα blends, η Caroline κατάφερε να συνθέσει μία εξαιρετική έκφραση του ιρλανδικού whiskey.

 

Το υψηλό ποσοστό από βαρέλια bourbon που γεμίστηκαν για πρώτη φορά με malt and grain whiskey προσδίδει στο ROE&CO νότες κρεμώδους βανίλιας, με πινελιές από φρούτα και μπαχαρικά. Εμπεριέχει τη χαρακτηριστική απαλότητα του Irish whiskey με ξεχωριστό βάθος στη γεύση του και τέλεια ισορροπία μεταξύ της έντονης φρουτώδους γεύσης των malt whiskies και της γλυκιάς κρεμώδους γεύσης των grain whiskies.

 

Στη μύτη, το ROE&CO είναι κρεμώδες, απολαυστικά αρωματικό και αξιοσημείωτα ολοκληρωμένο με νότες απαλών μπαχαρικών και γλυκιάς ζάχαρης με ζεστά στοιχεία βανίλιας. Η ποιότητα και η τέλεια ισορροπία του blend φαίνεται άμεσα στην παλέτα, μέσω της μεταξένιας του υφής και των γλυκών του αρωμάτων, όπως η βανίλια και το αχλάδι. Η επίγευσή του είναι ήπια και αργή, με μια απαλή κρεμώδη υφή στο τελείωμα. Οι γλυκιές νότες από αχλάδι, άμεσα εμφανείς στο ROE&CO, αποτελούν ένα υπέροχο φόρο τιμής στο άλλοτε σπουδαίο αποστακτήριο του George Roe & Co.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ