Χριστούγεννα By the glass

{
}

Οι ωραιότερες παραμονές Χριστουγέννων στην Αθήνα συμβαίνουν κατά κοινή ομολογία στο By the glass!

Μουσικές, φίλοι, ένα πάρτι από εκείνα τα παλιά, που θα έλεγε και ο τροβαδούρος Κηλαηδόνης. Έχουμε και λέμε λοιπόν… το φετινό πρόγραμμα αρχίζει μία μέρα πριν! Στις 23 Δεκεμβρίου! Ένα λαμπερό, εορταστικό σκηνικό στήνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου με  Dj, που παίζει γιορτινές μουσικές δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, που ολοκληρώνεται με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και φυσικά με τα θαυμάσια κρασιά και τα νόστιμα φαγητά!

 

Στις 24 Δεκεμβρίου, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο party του By the glass, ξεκινάει στις 3 το μεσημέρι με την Vicky Bee και The Acoustic Troubles σε jazz, blues, soul grooves sound. Κι αν δεν θέλετε να το κουνήσετε ρούπι ο chef του By the glass Θόδωρος Καρίνος, “αναλαμβάνει” το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων και σας μεταφέρει τη θαλπωρή του οικογενειακού γιορτινού τραπεζιού στο πιάτο σας!

 

Η Χριστουγεννιάτικη εμπειρία ολοκληρώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα με Dj από τις 2 το μεσημέρι, με γιορτινά πιάτα, κρασί και χορό! Κι όλα αυτά βέβαια με την φροντίδα και την επίβλεψη της Φωτεινής Παντζιά που δημιουργήσε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο εδώ και 5χρόνια και φροντίζει να τον διατηρεί πάντα στην πρώτη θέση των προτιμησεων του αθηναϊκού οινόφιλου κοινού. Θα συναντηθούμε εκεί! 

 

 
By the glass, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Τ/210.32.32.560.
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ