Το Caravin σταμάτησε στο Θησείο…

{
}

Παλιές γνώριμες από τον χώρο του κρασιού η Άννα Χρυσκιώτη και η Αγγελική Γκινοπούλου, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους οινικό στέκι στην Αθήνα. 

Φόρτωσαν λοιπόν το Caravin τους με τις γνώσεις, τις εμπειρίες, το κέφι τους και τράβηξαν χειρόφρενο στην οδό Ακάμαντος στο Θησείο. Εκεί που τελειώνει η φασαρία κι αρχίζει η γοητεία της παλιάς αθηναϊκής γειτονιάς. Άνοιξαν τις μεγάλες τζαμαρίες κάνοντας τον εσωτερικό χώρο υπαίθριο, κρέμασαν γλάστρες με φτέρες και πρασινάδες, άναψαν κεριά, τοποθέτησαν χαρούμενα ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα και πολύχρωμα μαξιλάρια, έβαλαν σούπερ μουσική και μας περίμεναν στην είσοδο.

 

image

 

Μας άρεσε το Caravin από την πρώτη ματιά: ανοιχτόκαρδο, απροσποίητο, φιλικό. Ωραία λίστα ελληνική και διεθνής καλά τιμολογημένη, και εξαιρετικό φαγητό!

 

image

 

Μεγάλο ατού ο Δημήτρης πίσω από την ευρύχωρη μπάρα που εκτός των άλλων ετοιμάζει απίθανα κοκτέιλ! Μην παραλείψετε το extra dry martini με τα δικά τους twist και το signature Πάνθεον! Πήγαμε μια. Πήγαμε δυο, σίγουρα θα πάμε πολλές φορές! Μας άρεσε!

 

image

 

 
Caravin, Ακάμαντος 11 Θησείο, Τ/211-40.03.962 - 693.06.78.778.
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ