Οίνοι Κεντρικής Ελλάδας

{
}

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στα «Οινοκεντρικά 2018».

Περισσότερα από 180 κρασιά και 20 οινοποιεία από τη Βοιωτία και την Εύβοια, στην Φθιώτιδα και την Φωκίδα κι από εκεί στην Αιτωλοακαρνανία και την Καρδίτσα, στην Λάρισα και τα Τρίκαλα.

 

Εκλεκτοί οινοπαραγωγοί, πολλοί από αυτούς φίλοι πια, φέρνουν για τρίτη χρονιά τα διαμαντάκια τους, κρασιά που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Όπως χαρακτηριστικά και πολύ ωραία λέει στην ανάρτηση του στο Facebook ο Στέλιος Ζαχαρίας από το Κτήμα Μουσών: «Σας περιμένουμε όχι για φρέσκες και παλαιές φιάλες που θα μπορείτε να δοκιμάσετε αλλά απλά για να σας δούμε και να τα πούμε!»

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στα «Οινοκεντρικά 2018» που να υπενθυμίσουμε ότι αποτελούν συνδιοργάνωση της ΕΝΟΑΚΕ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

 

image

 

12:00 - 14:00 η έκθεση αφορά τους επαγγελματίες του χώρου και 14:00 - 20:00 ανοίγει για τους οινόφιλους με είσοδο 5€ και το συλλεκτικό ποτήρι δοκιμής. Να μην παραλείψουμε να πούμε ότι η οργάνωση της έκθεσης είναι της οινικής εταιρίας Vinetum, που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες οινικές διοργανώσεις της χώρας.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ