Μια πρόσκληση γευστικής ομορφιάς!

{
}

Ανοίγω το φάκελο και διαβάζω: 10 χρόνια Lenga Grape Spa τα πρώτα ελληνικά καλλυντικά από ελληνικά οινοποιείο 

«Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζουμε 10 Χρόνια Lenga Grape Spa και σας προσκαλούμε σε ένα εορταστικό διήμερο Ομορφιάς και Κρασιού, αφιερωμένο σε όλους τους Οινόφιλους!

 

Κάντε μια βόλτα στην εξοχή του Μύτικα, με φόντο το χειμωνιάτικο τοπίο των αμπελώνων μας και αφεθείτε στην αντιοξειδωτική σταφυλοθεραπεία των Lenga, από τις έμπειρες θεραπεύτριές μας.

 

image

 

Αναζωογονηθείτε από την δροσιά της φύσης και χαλαρώστε από την καθημερινότητα με ένα ποτήρι κρασί, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά... Ξεναγηθείτε από τους Sommeliers του Κτήματος και απολαύστε την γευστική δοκιμή των πολυβραβευμένων κρασιών του Κτήματος Αβαντίς.

 

image

 

Τι θα κάνω; Ξενάγηση και γευστική δοκιμή κρασιών! Αντιοξειδωτική σταφυλοθεραπεία ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης (πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο Τ/22210-55350) Αποτοξίνωση!

 

image

 

Τιμές; Ειδικές τιμές στα κρασιά και τα καλλυντικά και κληρώσεις δώρων.

Ωράριο; 11:00 – 17:00 μ.μ.

Που θα πραγματοποιηθεί; Κτήμα Αβαντίς - Μύτικας Χαλκίδας – Εύβοια, www.avantisestate.gr

 

Κλείνω την πρόσκληση παίρνω τηλέφωνο κανονίζω ραντεβού και περιμένω με ανυπομονησία το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα. Θα φάμε και θαλασσινά στο «Αλάτι, Γεύσεις θάλασσας» στο Μπούρτζι, 10’ απόσταση από το οινοποιείο…

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ