Πάμε Θεσσαλονίκη!

{
}

Μια νέα ιδέα στην παρουσίαση του κρασιού ξεκινά στη Θεσσαλονίκη. 

Ο καλός μου φίλος, ο ευφάνταστος άνθρωπος του κρασιού της βορειοελλαδίτικης πρωτεύουσας, Στέφανος Κόγιας, το είπε και το έκανε. Μια διαφορετική έκθεση κρασιού. Κυριακή 31 Μαρτίου & Δευτέρα 01 Απριλίου στον υπέροχο χώρο της Αποθήκη Γ', στο Λιμάνι, από τις 12:00-20:00 το βράδυ.

 

Η νέα οινική πρόταση μας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού κρασιού: το THESSALONIKI WINE SHOW ενώνει μοναδικά το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση, τους ποικίλους τρόπους απόλαυσης του κρασιού, τις νέες αγορές και τη διασκέδαση.

 

Ένα διαφορετικό οινικό show που απευθύνεται τόσο στο διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό όσο και στους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και sommeliers.

 

Με αφετηρία την εμπειρία από επιτυχημένα projects και την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη της για το κρασί, η δημιουργική ομάδα της Circo Entertainment και του Wine Style μάς καλεί σε ένα διήμερο γευστικών εξερευνήσεων και αρωματικών ανακαλύψεων.

 

Στο THESSALONIKI WINE SHOW πρωταγωνιστούν:

 

  • Καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά.
  • 16 κορυφαίοι Bartenders και mixologists από τα 8 κορυφαία Cocktail Bars της Θεσσαλονίκης που θα παρουσιάσουν cocktails αναδεικνύοντας το ελληνικό κρασί.
  • Μοναδικά προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα.
  • Εναλλακτικά Φυσικά, Βιολογικά, Βιοδυναμικά και Vegan Κρασιά που έχουν επιλέξει, επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο bar δύο από τους καλύτερους Έλληνες sommeliers, ο Αλέξανδρος Μπουζίκας και Θεολόγος Πλακόπουλος.
  • Και όλα αυτά, με την πιο ευρηματική μουσική επένδυση που έχει γίνει ποτέ σε Wine Show!

 

 

Γενική είσοδος: 10€ Είσοδος ελεύθερη για τους επαγγελματίες

Περισσότερες πληροφορίες: www.thessalonikiwineshow.gr 

Διοργάνωση: Wine Style

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ