Με άρωμα Αιγαίου

{
}

Από τις 12 έως τις 15 Μαΐου η Τήνος φιλοξενεί το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο των αποσταγμάτων που γίνεται στη χώρα μας. 

Το Aegean Cocktail & Spirits! Μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την ελληνόφωνη έκδοση του Difford’s Guide, του μεγαλύτερου οδηγού κοκτέιλ και αποσταγμάτων στον κόσμο, και έγινε στη συνέχεια αποδεκτή με ενθουσιασμό από πολλά μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι δραστήριες Ντένυ Καλλιβωκά και Ελένη Νικολούλια, δίνουν μια μεγάλη και επιτυχημένη μάχη για να βρουν τα ελληνικά αποστάγματα τη θέση που τους ταιριάζει και εκτός συνόρων, τόσο στα ποτήρια μας, όσο και στα ράφια των μπαρ και στα σέηκερ των bartenders.

 

«Ένα πολύ δυνατό «πιστεύω» κι ένα όραμα από την ομάδα μας που έχει βάλει πείσμα να κάνει τη διαφορά στην Ελληνική αγορά για το καλό όλων ωστε να γίνουμε trend setters στη χώρα μας κάνοντας καλό και στην παραγωγή».

 

Την εποχή που οι παγκόσμιες τάσεις στηρίζουν την τοπικότητα σε όλα τα επίπεδα, μια χώρα σαν την Ελλάδα που έχει μοναδικές πρώτες ύλες είναι σημαντικό να «πιστέψει» στην ποιότητα και την αξία τους, λένε οι δύο κυρίες δημιουργοί του Aegean Cocktail & Spirits!

 

image

 

Καλούν διασημότητες από το χώρο και στήνουν μαζί με τo βραβευμένo Tinos Food Paths ένα σκηνικό στο όμορφο νησί των Κυκλάδων αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως όταν κάποιος -κάποιες στη συγκεκριμένη περίπτωση- έχει θέληση, πίστη και στρατηγική μπορεί να κάνει θαυμάσια και αξιόλογα πράγματα. Εν αναμονή της εκδήλωσης της Τήνου λοιπόν δεν μπορώ παρά να συγχαρώ την Ντένυ και την Ελένη για τις θαυμάσιες και δημιουργικές πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Και να δηλώσω πως βρίσκομαι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη των ελληνικών αποσταγμάτων!

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ