Με θέα στις γεύσεις!

{
}

Bites & Wine Signature Events, σημειώστε το καλά! Είναι ο χώρος που θα κλέψει τις εντυπώσεις για τα καλοκαιρινά ιδιωτικά ή επαγγελματικά καλέσματα! 

Mε κυρίαρχα στοιχεία την εντυπωσιακή τοποθεσία, τις εξαίρετες γευστικές προτάσεις και την φιλική εξυπηρέτηση, το Bites & Wine Signature Events, αποτελεί μια νέα πρόταση για privé  εκδηλώσεις. Στην ειδυλλιακή μαρίνα του Μικρολίμανου, το καινούριο αυτό project φέρει την υπογραφή της ομάδας του βραβευμένου εστιατορίου Varoulko Seaside και του αξεπέραστου Λευτέρη Λαζάρου.

 

image

 

Πολυδιάστατος χώρος τo καλαίσθητο κτίριο του Bites & Wine Signature Events, απέναντι από το εστιατόριο Βαρούλκο, χωρίζεται σε τρία επίπεδα, προσφέροντας εναλλακτικές για ένα πλήθος επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως 300 άτομα.

 

image

 

Ο privé χώρος του ισογείου σαν ένα wine- bistro δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για μια ιδιωτική συνάντηση, ενώ η open plan κάβα που δεσπόζει στον χώρο με την πλούσια συλλογή από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, προδιαθέτει για ένα private wine & food pairing.

 

image

 

Η ευρύχωρη αίθουσα του πρώτου επιπέδου αποτελεί την ιδανική επιλογή για εταιρικά γεύματα και παρουσιάσεις, ενώ η μεγάλη σάλα συμπληρώνεται από μια μοντέρνα open space κουζίνα που προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για cooking classes, παρουσιάσεις προϊόντων ή συνεντεύξεις Τύπου, όλα πλαισιωμένα από ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση γεύμα ή cocktail με finger food προτάσεις.

 

image

 

Το δεύτερο επίπεδο, είναι ιδανική επιλογή για προσωπικές ιδιαίτερες περιστάσεις, για το γαμήλιο δείπνο σας ας πούμε, ή για ένα εξαιρετικό πάρτι γενεθλίων με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου από τα πέντε μπαλκόνια του ορόφου! Η καλή μου φίλη Χριστιάνα Δαρμή είναι έτοιμη να αναλάβει τα πάντα για σας αρκεί να της τηλεφωνήσετε 6981 296290.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ