Με αφορμή το νέο τεύχος του Οινοχόου…

{
}

Χαθήκαμε για τα καλά. Aυτή η νέα πραγματικότητα, η καθημερινότητα που βιώσαμε τους περασμένους δύο μήνες, μας άλλαξε σε χρόνο μηδέν, μας αποπροσανατόλισε, μας μπέρδεψε, μας φόβισε πάνω απ΄όλα, μας έκανε να ξεχάσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε έτσι όπως χάναμε τα χαρακτηριστικά μας με τις απανωτές απολυμάνσεις και τα χωρίς τέλος δελτία ειδήσεων με τις ειδήσεις από την υδρόγειο που επίσης είχε χάσει τον δρόμο της.

Και μέσα σ’ όλα αυτά έπρεπε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του νέου τεύχους του Οινοχόου για το καλοκαίρι 2020, το πιο περίεργο καλοκαίρι της ζωής μας. Ευτυχώς είχαμε κάνει αρχές Φεβρουαρίου τις γευστικές μας δοκιμές, πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα. Είχαμε αφήσει όμως τις φωτογραφήσεις για να «φτιάξει ο καιρός, να έρθει άνοιξη» όπως με την αφέλεια της άγνοιας είπαμε τότε.

Τώρα που τα πράγματα δείχνουν στο καλό κι ενώ το τεύχος μας παρ΄όλες τις δυσκολίες έχει πάρει το δρόμο του και ελπίζουμε ότι θα είναι τόσο λαμπερό και ενημερωτικό όπως πάντα, τώρα προγραμματίσαμε και τις φωτογραφήσεις μας για το τέλος του Μάη που ελπίζουμε ότι μια μικρή καινούργια αχτίδα κανονικότητας θα λάμπει στον ορίζοντα.

Το τεύχος 58 του Οινοχόου θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου, όπως πάντα με την Κυριακάτικη Καθημερινή και με κύριο άξονα την στήριξη του ελληνικού κρασιού που για μια ακόμα φορά έχει να περάσει την στενή του πύλη. Εμείς με όσες δυνάμεις διαθέτουμε θα είμαστε πάντα εκεί, στηρίζοντας και χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια στον οινικό χώρο αλλά και στους χώρους της εστίασης και του τουρισμού γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτά τα τρία είναι αναπόσπαστα δεμένα σε ένα σημαντικό πολιτιστικό πακέτο που αποτελεί ισχυρότατο ατού της οικονομίας της χώρας μας.

Στηρίζουμε το ελληνικό εμφιαλωμένο κρασί, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τον τουρισμό σε κάθε έκφραση του! Αυτό είναι το σύνθημα μας και σας καλούμε να στρατευτείτε σ’ αυτό γιατί οι καλές ή οι κακές μέρες που θα έρθουν μας αφορούν όλους.

Να είστε καλά και να προσέχετε.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ